Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Segarceanu: Nu a fost greu sa aleg jucatoarele

Online Sport Online Sport,
Florin Segarceanu: Nu a fost greu sa aleg jucatoarele

Romania va intalni Rusia in Fed Cup cu un efectiv din care vor absenta Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea, ultima retrasa oficial din echipa nationala. continuă pe Online Sport

FedCup: Care crede Florin Segarceanu ca este avantajul Romaniei in duelul cu Rusia Ce au spus tricolorele

Au mai ramas cateva zile pana la duelul dintre Romania si Rusia din Grupa Mondiala a Fed Cup 7-8 februarie). Florin Segarceanu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca echipa tricolora nu e favorita in confruntarea de la Cluj-Napoca, dar considera ca acest lucru poate fi un plus pentru componentele selectionatei noastre.

Florin Segarceanu, despre faptul ca cele mai bune jucatoare ale Romaniei absenteaza din duelul cu Rusia

Romania va intalni, in acest weekend, reprezentativa de FedCup a Rusiei, intr-un duel in care tara noastra nu se poate baza pe cele mai bune jucatoare aflate in activitate.

Ludovic Orban: Cu 22% in Parlament e foarte greu sa guvernezi Romania. Nu stiu ce se va intampla, dar nu ma las judecat de actuala majoritate care nu are nicio legatura cu interesul tarii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, in cadrul Consiliul National al PNL, ca liberalilor le este greu sa guverneze Romania cu 22% in Parlament si cu spijinul unor grupuri politice.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )