Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rafael Nadal si rusul Daniil Medvedev in finala masculina

Online Sport Online Sport,
Rafael Nadal si rusul Daniil Medvedev in finala masculina

Pentru un specialist al jocului pe zgura, Rafael Nadal a bifat a cincea calificare in finala de la US Open, ceea ce nu e putin deloc. continuă pe Online Sport

VIDEO Rafael Nadal si Daniil Medvedev, in finala US Open dupa victorii in trei seturi

Campion de trei ori la US Open, Rafael Nadal va lupta din nou cu trofeul pe masa, dupa ce l-a invins in trei seturi pe Matteo Berrettini, debutant intr-o semifinala de Grand Slam. Pentru titlu, ibericul se va confrunta cu rusul Daniil Medvedev, care a trecut de bulgarul Grigor Dimitrov.

Semifinala fara istoric intre Daniil Medvedev si Grigor Dimitrov! Cine este primul finalist de la US Open

Prima semifinala de la US Open a opus doi jucatori care nu se mai calificasera niciodata intr-o finala de Mare Slam, rusul Daniil Medvedev 5 ATP) si pe bulgarul Grigor Dimitrov 78 ATP).

Daniil Medvedev, inaintea finalei de la US Open: Nadal m-a mancat la Montreal

Daniil Medvedev 5 ATP) se va infrunta, duminica, in finala de la US Open, cu Rafael Nadal 2 ATP), iar rusul a vorbit despre ultima data cand s-a duelat cu jucatorul spaniol, in finala de la Rogers Cup, incheiata cu scorul de 6-3, 6-0, in favoarea ibericului.

US Open: Rafael Nadal si Matteo Berrettini, adversari in semifinale; Italianul l-a invins pe Gael Monfils dupa un meci de patru ore

Rafael Nadal 2 WTA) si Matteo Berrettini 25 WTA) vor fi adversari in semifinalele de la US Open. Ibericul a trecut in trei seturi de argentinianul Diego Schwartzman 21 WTA), in timp ce Matteo Berrettini a avut nevoie de patru ore si cinci seturi pentru a-l elimina pe Gael Monfils 13 WTA).

VIDEO Rafael Nadal si precizia incredibila: A trimis o minge fix in cabina lui John McEnroe

S-a calificat in semifinalele de la US Open dupa o adevarata batalie cu Diego Schwartzman, iar la finalul partidei a oferit o mostra de precizie. Rafael Nadal a fost provocat sa trimita mingea in cabina de comentator a lui John McEnroe. Ce a iesit puteti vedea in material.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )