Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roger Federer si motivul pentru care a ales sa joace la Roma: Frigul din Elvetia

Hotnews Hotnews,
 Roger Federer si motivul pentru care a ales sa joace la Roma: Frigul din Elvetia

Tenismanul Roger Federer a decis sambata trecuta sa joace si la turneul ATP de la Roma, alungat de frigul din Elvetia, dar si atras de dorinta de a juca pe zgura, relateaza L'Equipe. continuă pe Hotnews

Motivul pentru care Radu Mazare a fost arestat in Madagascar: ce spune fratele sau

Fratele lui Radu Mazare a acordat presei un interviu in care a venit cu propriile explicatii legate de arestarea fratelui sau. Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei, are propriile explicatii pentru arestarea fratelui sau. Desi Politia Romana a comunicat oficial ca Radu Mazare a fost arestat in baza unui mandat international emis pe numele [] .

Drama unei adolescente de 11 ani. Motivul pentru care este obligata sa aduca pe lume copilul celui care a abuzat-o

Momente cumplite pentru o adolescenta de 11 ani. Copila a ramas insarcinata in urma unui viol. Barbatul care a abuzat-o este un tanarde 26 de ani. Copilei din statul american, Ohio, ii este.

O decizie luata de organizatorii turneului de la Roma l-a revoltat pe Federer: Este dezamagitor. Nu este bine pentru fani

Tenismanul elvetian Roger Federer a hotarat in ultimul moment, sambata trecuta, sa joace si la turneul ATP de la Roma.

5 capcane la fondurile europene 2019: Cei 200.000 Euro pentru microintreprinderi POR 2.1 A. Motivul pentru care s-a picat masiv in 2016

Antreprenorii care vor sa obtina fondurile europene de maximum 200. 000 de euro din linia de finantare POR 2. 1 A - microintreprnderi trebuie sa fie atenti la cel putin 3 capcane, dupa cum arata un consultant intr-un set de explicatii transmis StartupCafe. ro.

Roger Federer si-a confirmat participarea la turneul Masters de la Roma

Tenismanul elvetian Roger Federer si-a confirmat, sambata, participarea la turneul ATP Masters 1. 000 de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 5. 405 euro, care va avea loc saptamana viitoare, informeaza agentia EFE.

Motivul pentru care un barbat si-a spintecat nevasta cu cutitul. Victima a fost tinuta captiva pentru a nu primi ajutor medical

Judecatorii din Iasi au condamnat la cinci ani de inchisoare un barbat de 43 de ani, din comuna Mogosesti, care a fost gasit vinovat de tentative la omor.

HOROSCOP. Motivele pentru care ar trebui sa fii prieten cu nativii din zodiac

Fiecare zodie are trasaturi diferite si moduri diferite de a reactiona in anumite situatii. Cand vine vorba de prietenie, la fel, fiecare dintre nativi are o viziune aparte asupra felului in care ar.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )