Libnet.ro
UNICEF

11:15

Drama unei adolescente de 11 ani. Motivul pentru care este obligata sa aduca pe lume copilul celui care a abuzat-o

Antena3 Antena3,
Drama unei adolescente de 11 ani. Motivul pentru care este obligata sa aduca pe lume copilul celui care a abuzat-o

Momente cumplite pentru o adolescenta de 11 ani. Copila a ramas insarcinata in urma unui viol. Barbatul care a abuzat-o este un tanarde 26 de ani. Copilei din statul american, Ohio, ii este. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Radu Mazare a fost arestat in Madagascar: ce spune fratele sau

Fratele lui Radu Mazare a acordat presei un interviu in care a venit cu propriile explicatii legate de arestarea fratelui sau. Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei, are propriile explicatii pentru arestarea fratelui sau. Desi Politia Romana a comunicat oficial ca Radu Mazare a fost arestat in baza unui mandat international emis pe numele [] .

Roger Federer si motivul pentru care a ales sa joace la Roma: Frigul din Elvetia

Tenismanul Roger Federer a decis sambata trecuta sa joace si la turneul ATP de la Roma, alungat de frigul din Elvetia, dar si atras de dorinta de a juca pe zgura, relateaza L'Equipe.

5 capcane la fondurile europene 2019: Cei 200.000 Euro pentru microintreprinderi POR 2.1 A. Motivul pentru care s-a picat masiv in 2016

Antreprenorii care vor sa obtina fondurile europene de maximum 200. 000 de euro din linia de finantare POR 2. 1 A - microintreprnderi trebuie sa fie atenti la cel putin 3 capcane, dupa cum arata un consultant intr-un set de explicatii transmis StartupCafe. ro.

Cum canta fiica de 11 ani a lui Jennifer Lopez. Ii calca pe urme mamei sale?

Se pare ca fiica in varsta de doar 11 ani a lui Jennifer Lopez ii calca pe urme celebrei sale mame. Mai exact, micuta Emme Maribel Muniz canta extrem de frumos si pare ca va avea un viitor stralucit in muzica! .

Fata de 11 ani salvata in ultimul moment din mainile unui violator. Ce a patit agresorul

O fetita de 11 ani care locuieste in municipiul Suceava a fost luata cu forta de pe strada si bagata in garajul unei case aflate in constructie. Agresorul, un barbat din comuna Calafindesti, a dezbracat-o si intentiona sa o violeze, insa din fericire a fost oprit de doi barbati care treceau prin zona.

Femeia s-a dus in dormitorul copilului de 11 ani, s-a intins langa el si a inceput sa il mangaie. I-a cerut apoi sa faca dragoste cu ea. Baiatul i-a soptit ceva la ureche, dar partida a continuat(FOTO)

La 44 de ani, femeia a ravnit la copilul de 11 ani, un prieten al fiului sau. Nu a oprit-o nimic. Nici varsta copilului si nici legatura stransa pe care acesta o avea cu baiatul ei. Su Hyon Dillon s-a.

Motivul pentru care un barbat si-a spintecat nevasta cu cutitul. Victima a fost tinuta captiva pentru a nu primi ajutor medical

Judecatorii din Iasi au condamnat la cinci ani de inchisoare un barbat de 43 de ani, din comuna Mogosesti, care a fost gasit vinovat de tentative la omor.

HOROSCOP. Motivele pentru care ar trebui sa fii prieten cu nativii din zodiac

Fiecare zodie are trasaturi diferite si moduri diferite de a reactiona in anumite situatii. Cand vine vorba de prietenie, la fel, fiecare dintre nativi are o viziune aparte asupra felului in care ar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )