Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Traian Basescu despre o posibila candidatura a Laurei Codruta Kovesi la prezidentiale: Ce sanse ar avea fosta sefa a DNA sa ajunga la Cotroceni

B1 B1,
Ce spune Traian Basescu despre o posibila candidatura a Laurei Codruta Kovesi la prezidentiale: Ce sanse ar avea fosta sefa a DNA sa ajunga la Cotroceni

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Laura Codruta Kovesi nu ar avea sanse sa castige alegerile prezidentiale in cazul in care s-ar inscrie in cursa electorala pentru Palatul. continuă pe B1

SONDAJ Ce crezi despre o posibila candidatura a lui Teodorovici la prezidentiale?

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a afirmat la TVR, marti seara, ca ar intentiona sa candideze la presedintie, functie pe care spera sa o castige. Cand anume? Candva . ) este o surpriza. Sondaj HotNews. ro: Ce crezi despre o posibila candidatura a lui Teodorovici la prezidentiale?.

Traian Basescu, despre reintroducerea armatei obligatorii: O perioada de instruire de 6 luni nu ar prinde rau niciunui tanar barbat din Romania (VIDEO)

Fostul presedintele Traian Basescu a sustinut, in emisiunea Se intampla acum de pe B1TV, ca el este de acord cu reintroducerea armatei obligatorii astfel incat fiecare tanar sa aiba parte de o perioada.

Traian Basescu, despre cazul retragerii acreditarilor de la Ministerul Justitiei: Tudorel a luat-o razna. Revino-ti omule!

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in scandalul provocat de Tudorel Toader dupa ce a retras acreditarile la Ministerul Justitiei in cazul jurnalistilor Ovidiu Oanta, de la Pro Tv, si Ionela Arcanu, de.

Basescu, despre candidatura la europarlamentare: Parca mi-e asa... sa imi sfarsesc cariera cu valiza in mana. Dar sunt calificat. Vom vedea

Fostul presedinte Traian Basescu a spus ca o decizie privind posibilitatea de a deschide lista PMP pentru europarlamentare ar putea fi anuntata saptamana viitoare cand are loc Consiliul National al formatiunii.

TRAIAN BASESCU: Tudorel a luat-o razna

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca ministrul Tudorel Toader, care a refuzat acreditarile unor jurnalisti, a luat-o razna.

Traian Basescu, despre cum l-a pedepsit pe Mircea Marian cand s-au certat: Cand inca mai aveam avion nu l-am luat intr-o deplasare. Mi-am facut un cuc! (VIDEO)

In conditile in care Tudorel Toader a luat vineri masura retragerii acreditarii a doi jurnalisti care i-au pus mereu intrebari incomode, fostul presedinte Traian Basescu a povestit, foarte amuzat, un episod.

Basescu, despre Valcov, Teodorovici si Dragnea: Primul e cel mai nesanatos lucru care se putea intampla, al doilea e discotecar, iar al treilea incult economic

Fostul presedinte Traian Basescu a facut marti seara cateva declaratii legate de politicienii care se ocupa de economia Romaniei, afirmand ca Darius Valcov este cel mai nesanatos lucru care se putea intampla, Teodorovici este discotecar, iar Dragnea incult economic.

Traian Basescu: Tudorel Toader nu poate sa vina cu ce a cerut PSD ca sa-i rezolve problema lui Dragnea. Nu se poate!

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu poate da ordonanta de urgenta pe justitie, ceruta de PSD, pentru ca aceasta ar incalca o decizie a Curtii.

UPDATE Candidatura Laurei Kovesi la sefia Parchetului european - prima runda de negocieri, fara rezultat / Cum au decurs discutiile/ Cand sunt programate urmatoarele intalniri

Prima runda de negocieri dintre Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene pentru desemnarea primului procuror-sef al UE, competitie in care se afla si fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, s-au incheiat miercuri fara niciun rezultat. Eurodeputatul Siegfried Muresan spune ca atat PE, care o sustine pe Kovesi, cat si Consiliul UE si-au prezentat punctele de vedere, iar Consiliul a fost in defensiva - delegatia Parlamentului European a spus foarte clar ca in Parlament a existat o procedura publica, transparenta si democratica de audiere, in timp ce in Consiliu nu a existat o astfel de procedura. Urmatoarele intalniri vor avea loc in 27 martie, apoi in 4 si 10 aprilie.

Candidatura Laurei Kovesi la sefia Parchetului european - prima runda de negocieri, fara rezultat / Noi discutii, saptamana viitoare

Prima runda de negocieri dintre Parlamentul European si Consiliului Uniunii Europene pentru desemnarea primului procuror-sef al UE, competitie in care se afla si fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-au incheiat miercuri fara niciun rezultat. Surse europarlamentare au declarat pentru HotNews. ro ca noi discutii sunt programate pentru saptamana viitoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )