Libnet.ro
UNICEF

07:15

Stirile ProTV: Curtea lui Gheorghe Dinca, scanata. Ce au descoperit radarele - animatie grafica

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Curtea lui Gheorghe Dinca, scanata. Ce au descoperit radarele - animatie grafica

Apare o noua certitudine in dosarul Caracal. Institutul National de Medicina Legala a confirmat miercuri ca fragmentele de oase gasite intr-o padure de langa oras, in urma cu o saptamana, apartin unei adolescente, dar nu Alexandrei Macesanu. continuă pe Hotnews

Ce au gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, dupa ce au intervenit cu excavatorul. Erau acolo de ani buni

Ultimele perchezitii efectuate la casa groazei din Caracal scot la iveala descoperiri socante. Cercetarile desfasurate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei tinerelor Alexandra si Luiza, aduc la suprafata lucruri neasteptate, care i-au luat prin surprindere chiar si pe anchetatori. Ce au descoperit anchetatorii in urma perchezitiilor din casa lui Gheorghe Dinca .

Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. Aici ar fi pus cadavrele

Perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal continua. Oamenii legii se folosesc de aparatura speciala pentru scanarea solului, iar acum sunt analizate gropile betonate din curtea inculpatului. Unde se presupune, in acest punct al anchetei, ca ar fi ascuns Dinca trupurile victimelor sale? Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect .

Anchetatorii, masura de ultima ora la Caracal. Betoanele din curtea lui Gheorghe Dinca, scanate

Anchetatorii vor scana cu un aparat special gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dinca. Daca aceste analize vor arata ceva este in neregula, atunci se va trece la spargerea cimentului. Astazi a fost.

HALUCINANT: Doua tone de HAINE DE DAMA gasite in curtea criminalului Gheorghe Dinca!

Bilant halucinant dupa zile intregi de cercetare a curtii criminalului din Caracal. Politistii si procurorii care perchezitioneaza casa criminalului Gheorghe Dinca au gasit o cantitate uriasa de haine de.

Ziua decisiva in ancheta crimelor de la Caracal. Criminalistii vor scana curtea lui Gheorghe Dinca

Zi decisiva in ancheta crimelor de la Caracal. Criminalistii vor scanacurtea lui Gheorghe Dinca dupa ce au curatat-o cu doua excavatoare. Va fi folosit un scaner special poate vedea pana la cinci.

Aparatura speciala pentru a scana curtea lui Gheorghe Dinca

Aparatura speciala pentru scanarea solului va fi folosita pentru cercetari la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, unde se cauta probe pe care inculpatul le-ar fi putut ingropa in pamant sau in gropile betonate, potrivit Mediafax.

Ancheta in cazul tragediei de la Caracal e departe de final. Solul din curtea lui Gheorghe Dinca, scanat pana la patru metri adancime

Continua cercetarile la Casa Groazei din Caracal. Oamenii legii vor aduce aparatura speciala la casa lui Gheorghe Dinca, cu care vor scana solul pana la patru metri adancime. Anchetatorii vor curata.

Noi imagini din ancheta de la Caracal. Procurorii au inceput sapaturile in curtea lui Gheorghe Dinca

UPDATEMoment important in ancheta crimelor de la Caracal. Anchetatorii au inceput sa curete curtea ororilor pentru ca maine sa fie adus un scanner care va verifica centimetru cu centimetru ce se.

Buncarele din curtea lui Gheorghe Dinca vor fi daramate. S-a obtinut un nou mandat de perchezitie

Anchetatorii au revenit, luni, 12 august 2019, la casa lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal. Conform informatiilor din ancheta, se va trece la descoperirea gropilor betonate din curte, iar peretii proapat construiti vor fi daramati.

Groapa de gunoi in curtea lui Gheorghe Dinca. Avocat: El conduce ancheta. Are o atitudine de VIP. I se trage copertina sa fie umbra

Cercetarile la casa groazei din Caracal au fost reluate in cursul zilei de marti. Anchetatorii incearca sa curete zona pentru a decide daca vor sparge sau nu gropile de ciment, cu un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )