Libnet.ro
UNICEF

23:00

Surse: Mihai Tudose, desemnat premier interimar

Antena3 Antena3,
Surse: Mihai Tudose, desemnat premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis va anunta ca interimar in aceasta perioada va fi Mihai Tudose. Serful statului va sustine o declaratie de presa, in contextul in care PSD isi schimba pentru. continuă pe Antena3

Cine este Mihai Fifor, desemnat premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca l-a desemnat pe Mihai Fifor, actualul ministru al Apararii, sa exercite interimar functia de prim-ministru al Romaniei, in urma demisiei lui Mihai.

Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Mihai Fifor

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar peMihai Fifor. Aceasta situatie ma nemultumeste profund. E una care ma ingrijoreaza. La un an de la alegeri, avem deja doua.

Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Mihai Fifor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar peMihai Fifor. Aceasta situatie ma nemultumeste profund. E una care ma ingrijoreaza. La un an de la alegeri, avem deja doua.

Niculae Badalau spera ca Mihai Tudose va ramane premier: Cei care vor forta demiterea premierului trebuie sa aiba si solutii

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, si-a exprimat luni speranta ca premierul Mihai Tudose va ramane in functie, deoarece nu vede alta solutie, avertizand ca cei care doresc sa forteze demiterea primului ministru trebuie sa aiba si solutii.

ULTIMA ORA Mihai Tudose si-a anuntat demisia din functia de premier - oficial

Mihai Tudose si-a anuntat, luni seara, in sedinta CEx al PSD, demisia din functia de premier. Informatia a fost confirmata oficial de ministrul Agriculturii din Guvernul Tudose, Petre Daea, primul care a iesit din sediul PSD, dupa sedinta CEx. Tudose si-a anuntat demisia dupa ce Comitetul Executiv National al PSD a votat in favoarea retragerii sprijinului politic pentru actualul premier. Vicepremierul Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii, ar urma sa asigure interimatul la conducerea Guvernului, potrivit unor surse din partid. Mihai Tudose, la iesirea din sediul PSD: Merg la Palatul Victoria sa imi iau lucrurile de acolo. Nu voi asigura interimatul.

Victor Ponta, scenariu inaintea sedintei CExN: Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca in cadrul CExN este vorba despre o miza mare. Luni se va face o alegere: ori Carmen Dan pleaca de la MAI si Mihai Tudose ramane premier, ori Carmen Dan.

Mihai Tudose a ramas fara sprijin politic si si-a prezentat demisia. Cine va fi premier interimar (VIDEO)

UPDATE: Potrivit unor surse, in cadrul sedintei s-a votat pentru retragerea sprijinului politic al premierului, iar premierul Mihai Tudose si-ar fi anuntat demisia. Potrivit acelorasi surse,.

RASTURNARE DE SITUATIE! Surse: Iohannis il va propune pe TUDOSE premier interimar

KlausIohannisa respins propunerea de premier interimar a PSD, in persoana lui Paul Stanescu. Mai multe surse politice sustin ca presedintele ar urma sa-l propuna pentru aceasta functie pe.

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa desemneze un premier interimar, dintre membrii guvernului, dupa ce Mihai Tudose a anuntat ca nu asigura interimatul (Constitutie)

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni seara, dupa demisia din functie, ca nu va asigura interimatul la conducerea guvernului, astfel incat, potrivit prevederilor din Constitutie, presedintele Klaus Iohannis trebuie acum sa desemneze un alt membru al guvernului ca prim ministru interimar.

Surse: Klaus Iohannis ar urma sa respinga propunerea PSD ca Paul Stanescu sa fie premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa respinga, marti, propunerea PSD ca Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Tudose, sa fie premier interimar, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )