Libnet.ro
UNICEF

19:00

Targu-Jiu: Un politist a fost prins beat la locul de munca. Ce masuri s-au luat in acest caz..

B1 B1,
Targu-Jiu: Un politist a fost prins beat la locul de munca. Ce masuri s-au luat in acest caz..

Un politist din Targu-Jiu a ajuns la serviciu in stare de ebrietate, acesta avand deja o condamnare pentru bautura. Nu stiu ce s-a intamplat. Am baut ceva acum vreo doua zile. Eu am vrut sa suflu si. continuă pe B1

Politist prins beat la locul de munca. Ce masuri s-au luat

Un politist din Targu-Jiu a mers la serviciu in stare de ebrietate. Acesta mai avea deja o condamnare pentru bautura. Nu stiu ce s-a intamplat. Am baut ceva acum vreo doua zile. Eu am vrut sa suflu si.

Gorj: Un minor a fost prins la volan de politisti. A fost incatusat si dus la audieri. Cum a reactionat familia...

Un baiat din Gorj, in varsta de 14 ani, a fost prins de politisti la volanul masinii parintilor sai. Autoritatile au explicat ca au incercat sa-l opreasca pe adolescent, insa minorul a inceput sa.

Detinutul de la Jilava, care a evadat vineri de la punctul de lucru, a fost prins

Detinutul de la Penitenciarul Jilava care a fugit vineri de la punctul de lucru unde presta activitati a fost prins duminica, in jurul orei 12:00, in zona magazinului Bucur Obor, a confirmat pentru Mediafax reprezentantul unitatii.

Vrancean amendat dupa ce a fost prins cu lemne de foc pentru care falsificase documentele de insotire a marfii

Un tanar de 28 de ani a fost sanctionat contraventional, in contextul in care a fost surprins de politisti transportand lemne de foc cu un aviz de insotire a marfii expirat si cu o cantitate trecuta in acte care era diferita de cea pe care o transporta.

Mobilizare generala aseara la Cluj. Un minor de 16 ani a fost prins de clujeni dupa ce a violat o fetita de 3 ani

Un minor de 16 ani, din Cluj, a fost retinut pentru 24 de ore deoarece este banuit ca ar fi agresat sexual o fetita de trei ani in zona Pata Rat.

Secretara Facultatii de Drept din Craiova, prinsa in flagrant in timp ce primea mita, plasata in arest la domiciliu. A fost prins in flagrant in timp ce primea bani

Cristina Carmen Lupescu, secretara Facultatii de Drept din Craiova, a fost arestata pe data de 26 mai pentru comiterea infractiunii de luare de mita. Aceasta a fost prinsa in flagrant in timp ce primea mita 1300 de lei pentru a ajuta un student sa promoveze examenele.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )