Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vrancean amendat dupa ce a fost prins cu lemne de foc pentru care falsificase documentele de insotire a marfii

Adevărul Adevărul,
Vrancean amendat dupa ce a fost prins cu lemne de foc pentru care falsificase documentele de insotire a marfii

Un tanar de 28 de ani a fost sanctionat contraventional, in contextul in care a fost surprins de politisti transportand lemne de foc cu un aviz de insotire a marfii expirat si cu o cantitate trecuta in acte care era diferita de cea pe care o transporta. continuă pe Adevărul

Detinutul de la Jilava, care a evadat vineri de la punctul de lucru, a fost prins

Detinutul de la Penitenciarul Jilava care a fugit vineri de la punctul de lucru unde presta activitati a fost prins duminica, in jurul orei 12:00, in zona magazinului Bucur Obor, a confirmat pentru Mediafax reprezentantul unitatii.

Gorj: Un minor a fost prins la volan de politisti. A fost incatusat si dus la audieri. Cum a reactionat familia...

Un baiat din Gorj, in varsta de 14 ani, a fost prins de politisti la volanul masinii parintilor sai. Autoritatile au explicat ca au incercat sa-l opreasca pe adolescent, insa minorul a inceput sa.

Mobilizare generala aseara la Cluj. Un minor de 16 ani a fost prins de clujeni dupa ce a violat o fetita de 3 ani

Un minor de 16 ani, din Cluj, a fost retinut pentru 24 de ore deoarece este banuit ca ar fi agresat sexual o fetita de trei ani in zona Pata Rat.

Secretara Facultatii de Drept din Craiova, prinsa in flagrant in timp ce primea mita, plasata in arest la domiciliu. A fost prins in flagrant in timp ce primea bani

Cristina Carmen Lupescu, secretara Facultatii de Drept din Craiova, a fost arestata pe data de 26 mai pentru comiterea infractiunii de luare de mita. Aceasta a fost prinsa in flagrant in timp ce primea mita 1300 de lei pentru a ajuta un student sa promoveze examenele.

Targu-Jiu: Un politist a fost prins beat la locul de munca. Ce masuri s-au luat in acest caz..

Un politist din Targu-Jiu a ajuns la serviciu in stare de ebrietate, acesta avand deja o condamnare pentru bautura. Nu stiu ce s-a intamplat. Am baut ceva acum vreo doua zile. Eu am vrut sa suflu si.

Sefa DNA, prima reactie dupa decizia CCR! Interviu EXPLOZIV pentru presa americana: Daca independenta procurorilor dispare, activitatea noastra devine imposibila

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a avut prima reactie dupa decizia decizia CCR care il obliga pe Iohannis sa o demita! Aceasta a raspuns intrebarilor jurnalistilor prestigioasei publicatii.

Fostul senator Gigi Chiru a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Un fost senator a fost trimis in judecata pentru ucidere. Potrivit procurorilor, in calitate de proprietar al unei cladiri, Gigi Chiru ar fi facut lucrari proaste de consolidare, care au dus la moartea unui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )