Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tariceanu indeamna la boicotarea referendumului pentru justitie: Votantii sa nu ridice nici buletinele de vot

Adevărul Adevărul,
Tariceanu indeamna la boicotarea referendumului pentru justitie: Votantii sa nu ridice nici buletinele de vot

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Suceava, unde a participat la un miting electoral, ca formatiunea isi propune sa boicoteze referendumul pentru justitie, care va avea loc pe 26 mai. Tariceanu le-a recomandat celor care fac parte din organizatiile partidului sau sa nu ridice buletinul de vot pentru referendum. continuă pe Adevărul

Orban, scrisoare catre seful AEP: incetati de indata boicotarea Referendumului la ordinul unui condamnat penal pentru frauda electorala, Liviu Dragnea!

Liderul PNL Ludovic Orban sustine ca este absolut revoltator si scandalos ca Autoritatea Electorala Permanenta AEP) nu promoveaza public nicio campanie de informare si incurajare a participarii romanilor la referendumul pe Justitie declansat de presedintele Klaus Iohannis. Va solicit sa incetati de indata boicotarea Referendumului, sustine Orban. Presedintele AEP este unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea.

Parchetul General nu a primit nicio sesizare de la SRI privind boicotarea referendumului, asa cum acuza Liviu Dragnea

Reprezentanti Parchetului General au declarat ca nu a fost inregistrata nicio sesizare referitoare la boicotarea Referendumului din 26 mai, pe care SRI-ul ar fi facut-o impotriva sefului PSD, conform declaratiei acestuia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )