Libnet.ro
UNICEF

09:01

Parchetul General nu a primit nicio sesizare de la SRI privind boicotarea referendumului, asa cum acuza Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Parchetul General nu a primit nicio sesizare de la SRI privind boicotarea referendumului, asa cum acuza Liviu Dragnea

Reprezentanti Parchetului General au declarat ca nu a fost inregistrata nicio sesizare referitoare la boicotarea Referendumului din 26 mai, pe care SRI-ul ar fi facut-o impotriva sefului PSD, conform declaratiei acestuia. continuă pe Adevărul

George Maior, audiat ca martor la Parchetul General

George Maior va fi audiat ca martor la Parchetul General, miercuri sau joi. Ambasadorul SUA a fost citat la Sectia pentru investigarea magistratilor pentru a aduce explicatii in dosarul in care au fost audiati si.

Sedinta cruciala la Parchetul General. Bogdan Licu discuta cu sefii de parchete din tara

O sedinta cruciala are loc joi la Parchetul General. Bogdan Licu, procurorul general interimar, se intalneste cu sefii parchetelor din tara. Vor participa si procurorii sefi DNA si DIICOT. Este.

Politia Romana, dupa ce RTV a anuntat ca Radu Mazare a evadat: Nu s-a primit nicio informare oficiala in acest sens

Politia Romana a trasmis vineri seara, intr-un comunicat, ca nu a primit nicio informatie oficiala cu privire la o posibila evadare a lui Radu Mazare. Reactia institutiei vine dupa ce postul Romania TV a difuzat informatia ca fostul primar al Constantei, retinut in Madagascar, ar fi evadat, cu cateva zile inainte de a fi extradat.

Ministrul Justitiei, prima reactie dupa sedinta de la Parchetul General: Am fost surprinsa ca nu a mai existat o astfel de intalnire de ani de zile

Ana Birchall, ministrul interimar al Justitie a participat,joi, la sedinta Parchetului General cu sefii parchetelor din tara, sedinta cea vizat activitatea Ministerului Public de-a lungului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )