Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ce telefoane dispar, de astazi, de pe piata. Cei care le vand risca amenzi uriase

Adevărul Adevărul,
Ce telefoane dispar, de astazi, de pe piata. Cei care le vand risca amenzi uriase

Anumite telefoane dispar incepand din 27 iunie de pe piata, ordonanta emisa anul trecut de Viorica Dancila prevazand amenzi uriase pentru comerciantii care continua sa le vanda. continuă pe Adevărul

Donald Trump adopta o pozitie ferma fata de cei care devasteza monumentele

Presedintele american Donald Trump a promis marti ca va adopta o pozitie ferma fata de cei care distrug sau vandalizeaza monumentele istorice din Statele Unite, el amenintand ca va folosi forta impotriva unora dintre protestatari, in timp ce activismul politic impotriva nedreptatilor rasiale s-a raspandit la nivel national, punandu-i in pericol sansele de a fi reales.

Cine este fiul lui Ludovic Orban si cu ce se ocupa acesta astazi. Detalii despre care premierul evita sa vorbeasca

Este premierul Romaniei, un politician foarte cunoscut, dar despre care se cunosc putine informatii in ce priveste viata sa privata. Ludovic Orban nu discuta cu presa despre aceste aspecte. Singura jurnalista care a reusit sa-i strecoare cateva intrebari despre familia sa a fost regretata Cristina Topescu. Se intampla in urma cu trei ani, cand aceasta avea o emisiune on-line.

Ce se intampla cu cei care au ucis un barbat in scandalul violent din Dolj. S-au batut cu rangi si topoare si si-au distrus masinile

Politistii au retinut cinci suspecti in cazul crimei in stil mafiot care a avut loc in comuna doljeana Unirea. Anchetatorii au indicii ca acestia au blocat masina in care se aflau cele patru victime si apoi l-au ucis cu rangi si topoare pe barbatul care tocmai depusese plangere la politie impotriva lor.

Cea mai buna veste pentru cei care vor sa plece in Bulgaria, in vacanta. Ludovic Orban a facut declaratia

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca persoanele care au concedii planificate zilele acestea in Bulgaria pot pleca linistite.

Ciprian s-a trasformat in erou, in iadul viiturilor. Marcel Vela l-a promovat pe pagina sa: Cei care salveaza o viata, salveaza o lume intreaga

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a povestit pe pagina sa despre eroul Zilei - Ciprian, un pompier din Bistrita-Nasaud, care a ajutat la salvarea mai multor suflete in localitatea Rodna, grav afectata de viiturile ce au avut loc luni, 23 iunie.

Presedintele Trump a aprobat pana 10 ani de inchisoare pentru cei care vandalizeaza statui

Presedintele Donald Trump va emite un ordin executiv pe baza caruia persoanele care vandalizeaza mon.

Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie asta. Cum si unde poate o asociatie de locatari sa monteze aparatura de supraveghere

Nu e suficient sa instalezi o camera de supraveghere si sa consideri ca treaba s-a incheiat. E un cadru legal in care trebuie sa te incadrezi. Daca vrei asa ceva in bloc, ai aici cateva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )