Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tensiuni in coalitia de guvernare, din cauza scandalului din PSD

Antena3 Antena3,
Tensiuni in coalitia de guvernare, din cauza scandalului din PSD

Scandalul din PSD a provocat fierbere si in coalitia de guvernare. Conducerea ALDE se va intalni luni dupa-amiaza, pentru a discuta despre situatia din interiorul. continuă pe Antena3

Din cauza vantului puternic, porturile maritime au fost inchise

Din cauza vantului puternic, sambata, porturile maritime, din judetul Constanta, raman inchise. in judetul Constanta, din cauza vantului puternic, raman.

Pietele europene scad din cauza rezultatelor dezamagitoare ale companiilor

Actiunile de pe pietele din Europa au scazut ieri, din cauza unor rezultate financiare dezamagitoare anuntate de companii.

Lapte praf RETRAS din 83 de tari din cauza contaminarii cu SALMONELLA!

Scandalul privind laptele praf contaminat cu salmonella se extinde. Gigantul francez Lactalis a anuntat ca a retras de la vanzare 12 milioane de cutii de lapte praf, actiune ce a vizat 83 de.

ALERTA. 12.000 de persoane evacuate din cauza ERUPTIEI unui VULCAN din Filipine

Alerta de eruptie iminenta a unui vulcan din Filipine. Expertii spun ca vulcanului Mayon ar putea erupe in urmatoarele zile, aruncand lava si roci fierbinti cu o viteza de 60 km / h, scrie.

Dialog tragi-comic intre politisti si un sofer beat: Nicusor, de ce bei, Nicusor? Din cauza femeilor, de ce? (VIDEO)

Un vasluian in varsta de 28 de ani a fost protagonistul unui accident rutier pe fondul consumului de bauturi alcoolice care putea avea urmari grave. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Interogat de.

Atac informatic asupra portalului instantelor de judecata, blocat din cauza numarului mare de cereri

Portalul instantelor de judecata din Romania, portal. just. ro, este blocat ca urmare a lansarii de mii de cereri simultan cu ajutorul unor aplicatii, transmite Agerpres. Un mesaj postat de administratorii portalului arata ca exista si unele defecte tehnice.

Alerta critica in Filipine din cauza eruptiei vulcanului Mayon

Filipine este in stare de alerta critica in fata unei posibile eruptii a vulcanului Mayon din estul tarii, a stabilit Institutul seismologic. Vulcanul a intrat in eruptie la finalul.

DEMISIE-SOC in magistratura, din cauza LEGILOR JUSTITIEI

Un pachet de legi controversate care modifica din temelii sistemul judiciar a condus la o demisie surprinizatoare la varful magistraturii. S-a intamplat in Polonia unde presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )