Libnet.ro
UNICEF

12:45

Din cauza vantului puternic, porturile maritime au fost inchise

B1 B1,
Din cauza vantului puternic, porturile maritime au fost inchise

Din cauza vantului puternic, sambata, porturile maritime, din judetul Constanta, raman inchise. in judetul Constanta, din cauza vantului puternic, raman. continuă pe B1

Situatie CRITICA la un spital din Banat: Din cauza DATORIILOR acumulate conturile institutiei au fost BLOCATE

Din cauza datoriilor acumulate in ultimii ani, conturile singurului spital din Caransebes au fost blocate de catre furnizori. Spitalul are plati restante de 5. 675 de lei, din care arierate.

Trafic ingreunat pe DN7 din cauza unui accident in care au fost implicate trei masini; doua persoane, ranite

Circulatia rutiera este ingreunata, miercuri dimineata, pe DN7 Bucuresti - Targoviste, in judetul Ilfov, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, potrivit news. ro.

Pietele europene scad din cauza rezultatelor dezamagitoare ale companiilor

Actiunile de pe pietele din Europa au scazut ieri, din cauza unor rezultate financiare dezamagitoare anuntate de companii.

Cazul unui bebelus mort in spital din cauza unor infectii, ignorat o luna de Ministerul Sanatatii

Un nou caz revoltator, in sistemul sanitar romanesc. Ministerul Sanatatii a trimis Directia de Sanatate Publica DSP) sa ancheteze cazul unui bebelus mort in spital din cauza unor.

ONG: 3.000 de crestini au fost ucisi in intreaga lume din cauza credintei

Peste 3. 000 de crestini au fost ucisi in lume, intre noiembrie 2016 si octombrie 2017, din motive legate de credinta lor, sustine Open Doors, citat de AFP. ONG-ul atrage atentia ca numarul este.

Ancheta la Spitalul Pantelimon dupa ce un bebelus a murit din cauza unei infectii. MS: Gravida a fost depistata cu infectie vaginala

Spitalul Pantelimon din Capitala a fost vizat de un control la finalul anului 2017, dupa ce un bebelus a murit in octombrie din cauza unei infectii cu candida luata din spital. Primele concluzii ale raportului intocmit de inspectori au ajuns ieri pe masa ministrului Sanatatii, transmite institutia intr-un comunicat de presa.

DEMISIE-SOC in magistratura, din cauza LEGILOR JUSTITIEI

Un pachet de legi controversate care modifica din temelii sistemul judiciar a condus la o demisie surprinizatoare la varful magistraturii. S-a intamplat in Polonia unde presedintele.

Statul Roman, in fata CEDO, din cauza prevederilor din contractele de credit ale BCR

Piperea: Toate procesele pe care le-am pierdut vor fi revizuite, daca CEDO va da dreptate reclamantilor *BCR nu a raspuns solicitarii noastre pana la inchiderea editiei Statul roman a ajuns, din nou, in fata Curtii Europene pentru Drepturile Omului CEDO), de data aceasta in procesele deschise pe clauze considerate abuzive din contractele de credit incheiate de Banca Comerciala Romana BCR), potrivit unui anunt al CEDO. Conform comunicatului Curtii Europene, cazul deschis in urma unei sesizari facute de cinci persoane are ca obiect jurisprudenta contrara a inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care s-au pronuntat hotararile definitive in litigii privind presupusele clauze abuzive ale contractelor de credit denominate in valuta straina.

Noua carte despre Trump! Vanzari RECORD pe Amazon din cauza unei CONFUZII DE TITLU

Confuzie totala! O carte lansata acum 10 ani ce are ca subiect efectul bombardamentelor aliate asupra civililor din Germania nazista a revenit in topurile Amazon dupa ce oamenii au confundat-o cu volumul.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )