Libnet.ro
UNICEF

14:15

Teodor Melescanu, anunt de ultima ora privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim: Mai trebuie o semnatura

Antena3 Antena3,
Teodor Melescanu, anunt de ultima ora privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim: Mai trebuie o semnatura

Ministerul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, marti, ca trimiterea catre institutii a analizei asupra mutarii ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim intarzie, din cauza ca mai are are ne. continuă pe Antena3

Anunt IMPORTANT privind mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim: Mai trebuie o semnaura

Anunt de ultima ora privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, spune ca mai este nevoie de doar o semnatura pentru relocarea institutiei. Acest.

Anunt IMPORTANT privind mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim: Mai trebuie o semnatura

Anunt de ultima ora privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, spune ca mai este nevoie de doar o semnatura pentru relocarea institutiei. Acest.

Tudorel Toader, clarificari de ultima ora privind posibila punere sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru inalta tradare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a refuzat marti sa comenteze o posibila punere sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare, afirmand ca la minister nu are in dezbatere un asemenea.

Procurorul general, apel de ULTIMA ORA privind sefia DNA. Pe cine invita Augustin Lazar sa se inscrie in cursa

Procurorul general, Augustin Lazar, intervine in cea de-a doua sesiune de inscriere in cursa pentru sefia DNA. Lazar cere sefilor din parchete si procurorilor cu experienta sa participe la.

Melescanu, informatii de ULTIMA ORA despre romanul rapit in Burkina Faso: Se cer bani. Legal nu putem sa dam

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, marti, ca situatia romanului rapit in 2015 in Burkina Faso este una complicata. Oficialul de la Bucuresti spune ca rapitorii cer bani, iar legal.

Teodor Melescanu, la Adevarul Live: Baza de la Deveselu are strict rol defensiv. E nevoie de un discurs unitar la nivel national. Niciun vecin nu e in pericol

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, vorbeste, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, despre schimbarile de pe scena internationala dupa intalnirea Trump-Putin, cum va afecta aceasta Romania, dar si despre alte subiecte de interes referitoare la politica externa a tarii noastre.

TARICEANU, anunt de ULTIMA ORA despre CANDIDATURA la PREZIDENTIALE: N-as spune ca e lucru de care sa ma sperii

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca o candidatura la alegerile prezidentiale din 2019 nu ar fi un lucru care sa-l sperie, dar nici nu este, in acest moment, manat de o ambitie.

Anunt de ULTIMA ORA! Pensiile, calculate dupa o noua formula

Pensiile romanilor vor fi calculate dupa o noua formula. Ministrul Muncii. Lia olgutaVasilescu, a adeclarat ca proiectul legii pensiilor urmeaza sa fie prezentat public, dar nu a dat o data.

Lia Olguta Vasilescu, anunt de ULTIMA ORA despre LEGEA PENSIILOR: `Saptamana viitoare veti avea toate datele`

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat sambata seara ca saptamana viitoare va fi facut public proiectul legii pensiilor. Aceasta a precizat si ca va avea, duminica, o discutie cu lideru.

Azi... Anunt de ultima ora despre fata Monicai Columbeanu!

Irina Columbeanu sufera de salazion, iar mama ei le-a cerut ajutorul prietenilor de pe retelele de socializare pentru a gasi un medic pentru pentru ca fiica ei sa fie operata si sa nu se mai confrunte cu aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )