Libnet.ro
UNICEF

19:30

Azi... Anunt de ultima ora despre fata Monicai Columbeanu!

Antena3 Antena3,
Azi... Anunt de ultima ora despre fata Monicai Columbeanu!

Irina Columbeanu sufera de salazion, iar mama ei le-a cerut ajutorul prietenilor de pe retelele de socializare pentru a gasi un medic pentru pentru ca fiica ei sa fie operata si sa nu se mai confrunte cu aceasta. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu, anunt de ULTIMA ORA despre LEGEA PENSIILOR: `Saptamana viitoare veti avea toate datele`

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat sambata seara ca saptamana viitoare va fi facut public proiectul legii pensiilor. Aceasta a precizat si ca va avea, duminica, o discutie cu lideru.

DNA ii raspunde lui Tudorel Toader: Date de ULTIMA ORA despre delegarile si detasarile din institutie

Procurorului sef-adjunct al DNA, Calin Nistor, vine cu noi precizari referitoare la situatia delegarilor si detasarilor din institutie. Jurnalista Sorina Matei a publicat, sambata, pe contul sau de Facebo.

Tariceanu, declaratii de ULTIMA ORA despre amnistia fiscala: Trebuie analizata in toate aspectele ei

Calin Popescu Tariceanu a avertizat, vineri, ca amnistia fiscala trebuie analizata in toate aspectele ei, sustinand ca persoanele care au dificultarti financiare trebui ajutate sa isi.

Viorica Dancila, informatii de ULTIMA ORA despre rectificarea bugetara: Decizia a fost luata

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, in debutul sedintei de Guvern ca prima rectificre bugetara din acest an va fi una pozitiva. Avem venituri in plus la bugetul general consolidat de aproape 6.

Anunt de ULTIMA ORA al hidrologilor: Pericol de inundatii in 15 judete din tara(FOTO)

Hidrologii au emis o atentionare cod galben de inundatii care vizeaza 13 bazine hidrografice din 15 judete si este valabila pana vineri dimineata. Potrivit Institutul National de Hidrologie si Gospodarire.

Anunt de ULTIMA ORA de la meteorologi! Vremea o ia RAZNA in urmatoarele ore in TOATA TARA!

Dupa saptamani intregi in care Romania a fost lovita de ploi torentiale, Agentia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca joi vremea va fi frumoasa in cele mai multe regiuni din tara. Astfel, in.

Tudorel Toader, masuri ce vizeaza toti procurorii din Romania: Anunt de ultima ora a ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara ca a trimis o adresa catre toate instantele din tara prin care salile de judecata sa fie reamenajate in asa fel incat pozitia procurorului s.

Olguta Vasilescu, ANUNT de ULTIMA ORA privind o investitie uriasa: A durat 6 ani ca sa reusim!

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat miercuri finalizarea unei investitii importante in Craiova. Ea a dezvaluit ca, dupa sase ani, vor fi elimina pubelele de pe strazil.

Anunt de ULTIMA ORA: Meteorologii AVERTIZEAZA! Cum va fi vremea in luna august

Meteorologii au anuntat ca luna august va fi mai stabila din punct de vedere al precipitatiilor. De asemenea, temperaturile vor creste, existand riscul ca in a doua parte a lunii, in regiunile intracarpatice,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )