Libnet.ro
UNICEF

20:00

Teodorovici anunta masuri pentru intoarcerea romanilor plecati la munca in strainatate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Teodorovici anunta masuri pentru intoarcerea romanilor plecati la munca in strainatate

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, anunta ca la nivel guvernamental vor fi initiate negocieri cu toate statele membre pentru a implementa un pachet de masuri care sa raspunda nevoii si dorintei de revenire acasa a romanilor. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Finantelor anunta masuri pentru ca romanii din strainatate sa se intoarca acasa

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, anunta ca la nivel guvernamental vor fi initiate negocieri cu toate statele membre pentru a implementa un pachet de masuri care sa raspunda nevoii si dorintei.

Protectia Consumatorului trage un semnal de alarma pentru sanatatea romanilor. Tone de mancare confiscate inainte de Florii

Inspectorii de la Protectia Consumatorului trag un semnal de alarma pentru sanatatea romanilor. Cu doar cateva zile inainte de Florii, atunci cand este dezlegare la peste, inspectorii au confiscat 4.

Ministerul Economiei - masuri pentru protectia consumatorilor ce folosesc servicii de plata electronice

Guvernul a aprobat, ieri, un proiect de lege ce contine masuri pentru protectia consumatorilor care folosesc servicii de plata, indiferent daca acestea sunt electronice, prin telefon, internet sau traditionale ordine de plata, informeaza Ministerul Economiei.

SIGURANTA ALIMENTARA: PE adopta noi masuri pentru a spori increderea consumatorilor

Eurodeputatii, reuniti in sesiune plenara la Strasbourg, au adoptat ieri noi masuri pentru a asigura fiabilitatea si transparenta procedurii de evaluare a riscurilor in domeniul sigurantei alimentare, potrivit unui comunicat de presa al PE.

Teodorovici anunta cand va da amnistia fiscala

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat joi la Bistrita ca guvernul vrea sa dea o amnistie fiscala in luna mai, anunta Agerpres.

Teodorovici anunta cand va da amnistia fiscala

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat joi la Bistrita ca guvernul vrea sa dea o amnistie fiscala in luna mai, anunta Agerpres.

Carmen Avram, solutii pentru problemele romanilor

Carmen Avram se afla alaturi de echipa campaniei electorale PSD, care a ajuns la Campina. Jurnalista a stat de vorba cu oamenii. Candidata de pe listele PSD pentru alegerile europarlamentare a vorbit, in jude.

Joe Biden isi va anunta candidatura pentru Casa Alba saptamana viitoare (presa)

Fostul vicepresedinte american Joe Biden, favorit in sondajele democrate, in ciuda polemicilor legate de gesturi de afectiune considerate uneori prea marcante, se va lansa oficial in cursa pentru Casa Alba saptamana viitoare, scrie vineri presa americana, citata de AFP.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )