Libnet.ro
UNICEF

07:00

Top-ul celor mai economice masini diesel

B1 B1,
Top-ul celor mai economice masini diesel

Desi scandalul Volkswagen a zdruncinat piata auto, motoarele diesel raman printre cele mai populare din Europa. Economia de combustibil si performantele sunt principalele calitati ale motoarelor diesel pe. continuă pe B1

Top cele mai economice masini diesel

Motoarele diesel sunt printre cele mai populare din Europa, peste 50% din masinile vandute utilizand motorina ca si combustibil. Economia de combustibil si performantele sunt principalele calitati care au.

Minivacanta de 1 Mai. Topul celor mai cautate statiuni de pe Litoral

Dupa ce Guvernul a declarat ziua de 30 aprilie libera, romanii au mai multe motive sa se bucure de minivacanta de 1 Mai. Astfel ca, turistii care merg de 1 Mai pe litoralul romanesc petrec, in medie, trei.

Caru' cu vedete:Jennifer Lopez, n topul celor mai influente persoane din lume; Irina Rimes a marturisit ca-si tine lubrifiantul n masina; Reactii n lumea muzicii dupa moartea lui Avicii

Maria Ciobanu se retrage din muzica. Am avut multe dezamagiri, dar cea mai mare durere am simtit-o cand am fost data afara din casa in care am locuit peste 25 de ani. Credinta in. Kourtney Kardashian a pozat nud la 39 de ani. La doua zile dupa ce si-a serbat ziua de nastere, Kourtney Kardashian a dezvaluit tuturor cateva poze facute in timpul unui pictorial incendiar. Sora lui.

Topul celor mai compatibile perechi de zodii. Se iubesc intens toata viata

Relatia de cuplu este sortita esecului daca partenerii nu sunt compatibili. Iar zodiile sub semnul carora ne nastem ofera indicii in acest sens. Sunt perechi de zodii intre care exista o.

VIDEO Locul celor mai cumplite razboaie daco-romane. Ce gasesc turistii la Portile de fier ale Transilvaniei

Tapae, locul celor mai crancene lupte dintre daci si romani, numit si Portile de fier ale Transilvaniei, a ramas mai putin cunoscut romanilor.

VIDEO Tapae, locul celor mai cumplite razboaie daco-romane. Ce gasesc turistii la Portile de fier ale Transilvaniei

Tapae, locul celor mai crancene lupte dintre daci si romani, numit si Portile de fier ale Transilvaniei, a ramas mai putin cunoscut romanilor.

Jurnalist Forbes: Donald Trump a mintit legat de averea personala pentru a figura in lista celor mai bogati oameni din SUA

Donald Trump, inainte de a deveni presedintele Statelor Unite, a mintit un jurnalist al revistei Forbes cu privire la averea personala acumulata in anii 1980, pentru a figura in lista celor mai bogati oameni din SUA realizata de publicatie, a declarat jurnalistul american Jonathan Greenberg.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )