Libnet.ro
UNICEF

07:15

Trafic blocat pe Valea Oltului din cauza unui accident

Adevărul Adevărul,
Trafic blocat pe Valea Oltului din cauza unui accident

Doua autoturisme ar fi implicate intr-un accident, pe sensul Ramnicu Valcea Sibiu, iar traficul este ingreunat in zona. continuă pe Adevărul

Accident mortal pe Valea Oltului. Traficul este ingreunat pe sensul Ramnicu Valcea - Sibiu

Doua autoturisme au fost implicate intr-un accident, pe sensul Ramnicu Valcea Sibiu, iar traficul este ingreunat in zona.

UPDATEUn mort si trei raniti in accidentul de pe Valea Oltului. Sensul de mers spre Sibiu este in continuare blocat

Un grav accident de circulatie s-a petrecut in dupa-amiaza zilei de luni, 15 ianuarie, pe Valea Oltului, in judetul Valcea. Doua masini au fost implicate, o persoana a murit, iar alte doua sunt in stare grava. Soferul vinovat a ajuns si el la spital.

Accident cumplit pe Valea Oltului. O femeie si-a pierdut viata si trei barbati au fost grav raniti

O femeie si-a pierdut viaa si trei barbati au fost raniti in urma producerii unui accident rutier pe DN 7, pe Valea Oltului, intre localitatile Calimanesti si Brezoi. Conform.

Dialog tragi-comic intre politisti si un sofer beat: Nicusor, de ce bei, Nicusor? Din cauza femeilor, de ce? (VIDEO)

Un vasluian in varsta de 28 de ani a fost protagonistul unui accident rutier pe fondul consumului de bauturi alcoolice care putea avea urmari grave. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Interogat de.

Patru victime in urma unui accident provocat de un soferul unui BMW, aproape de centrul Timisoarei

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc sambata dupa-amiaza in zona Pietei Badea Cartan din Timisoara. in urma impactului patru persoane au necesitat ingrijiri medicale.

Cinci oameni au murit in urma unui accident rutier la Anenii Noi

Cinci persoane si-au pierdut viata in dimineata de luni, 15 ianuarie, in urma unui accident rutier produs in apropiere de satul Todiresti, raionul Anenii Noi.

Trei persoane, la spital in urma unui accident rutier produs in zona Sema Parc din Capitala; se circula cu dificultate pe doua benzi

Trei persoane au fost ranite usor, fiind transportate la spital, in urma unui accident rutier produs sambata dupa-amiaza in zona Sema Parc din Capitala si in care au fost implicate trei masini. Traficul se desfasoara cu dificultate pe doua benzi.

Din cauza vantului puternic, porturile maritime au fost inchise

Din cauza vantului puternic, sambata, porturile maritime, din judetul Constanta, raman inchise. in judetul Constanta, din cauza vantului puternic, raman.

Pietele europene scad din cauza rezultatelor dezamagitoare ale companiilor

Actiunile de pe pietele din Europa au scazut ieri, din cauza unor rezultate financiare dezamagitoare anuntate de companii.

Atac informatic asupra portalului instantelor de judecata, blocat din cauza numarului mare de cereri

Portalul instantelor de judecata din Romania, portal. just. ro, este blocat ca urmare a lansarii de mii de cereri simultan cu ajutorul unor aplicatii, transmite Agerpres. Un mesaj postat de administratorii portalului arata ca exista si unele defecte tehnice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )