Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie la Budapesta. Sapte turisti morti si 19 disparuti VIDEO

Antena3 Antena3,
Tragedie la Budapesta. Sapte turisti morti si 19 disparuti VIDEO

Sapte turisti sud-coreeni si-au pierdut viata si 19 sunt dati disparuti dupa ce vaporul la bordul caruia se aflau s-a scufundat in Dunare, la Budapesta, a informat joi Ministerul sud-coreean de Externe,. continuă pe Antena3

VIDEO Sapte morti si 19 disparuti dupa ce un vas cu turisti s-a scufundat in Dunare, la Budapesta

Sapte turisti sud-coreeni au murit si alti 19 sunt dati disparuti dupa ce vasul in care se aflau s-a ciocnit pe Dunare cu un alt vas turistic si s-a rasturnat, a anuntat ministrul de externe sud-coreean. Acestia se aflau pe teritoriul Ungariei intr-un tur turistic. La momentul impactului, in Budapesta era furtuna.

Sapte morti si 19 disparuti dupa ce un vas cu turisti s-a scufundat in Dunare, la Budapesta FOTO VIDEO

7 turisti sud-coreeni au murit si alti 19 sunt dati disparuti dupa ce vasul in care se aflau s-a ciocnit pe Dunare cu un alt vas turistic si s-a rasturnat, a anuntat ministrul de externe sud-coreean. Acestia se aflau pe teritoriul Ungariei intr-un tur turistic. La momentul impactului, in Budapesta era furtuna.

7 morti si 19 disparuti dupa ce un vas cu turisti s-a scufundat in Dunare, la Budapesta

7 turisti sud-coreeni au murit si alti 19 sunt dati disparuti dupa ce vasul in care se aflau s-a ciocnit pe Dunare cu un alt vas turistic si s-a rasturnat, a anuntat ministrul de externe sud-coreean. Acestia se aflau pe teritoriul Ungariei intr-un tur turistic. La momentul impactului in Budapesta era furtuna.

IN URMA SCUFUNDARII UNUI VAPOR CU TURISTI SUD-COREENI IN DUNARE: Sapte morti si 19 disparuti la Budapesta

Sapte persoane au murit, iar alte 19 au fost date disparute in urma unui naufragiu al unui vapor cu turisti sud-coreeni la bord, pe Dunare, la Budapesta, iar presa ungara si Seulul evoca ipoteza unei coliziuni.

Budapesta: Un vas plin cu turisti s-a scufundat in Dunare! Zeci de oameni sunt DATI DISPARUTI (VIDEO)

Cel putin sapte turisti din Coreea de Sud si-au pierdut viata, iar alti 19 sunt dati disparuti, dupa ce un vapor de agrement s-a scufundat in Dunare, la Budapesta. Din cei 33 de oameni aflati la bord, doar.

Un vas plin cu turisti s-a scufundat in Dunare! Zeci de oameni sunt DATI DISPARUTI (VIDEO)

Cel putin sapte turisti din Coreea de Sud si-au pierdut viata, iar alti 19 sunt dati disparuti, dupa ce un vapor de agrement s-a scufundat in Dunare, la Budapesta. Din cei 33 de oameni aflati la bord, doar.

Vas cu pasageri scufundat in Dunare, la Budapesta. Bilant tragic: morti si zeci de raniti

Un vas cu pasageri s-a scufundat in Dunare, la Budapesta, dupa ce a fost lovit de un alt vapor in care se aflau turisti. Din primele informatii, 7 oameni au murit, dar multe persoane sunt inca disparute. Accidentul s-a produs miercuri seara, la ora locala 22:00. Vas cu pasageri scufundat in Dunare, la Budapesta La [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )