Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie mai mare nu exista! Anuntul trist a fost facut: Din pacate, este vorba de ...

B1 B1,
Tragedie mai mare nu exista! Anuntul trist a fost facut: Din pacate, este vorba de ...

Dupa ce a auzit de o drama pe care niciun parinte nu ar vrea sa o experimenteze, a izbucnit in lacrimi in propria emisiune. O femeie a povestit ca si-a pierdut copilul in varsta de doar. continuă pe B1

Tragedie mai mare nu exista! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de ...

Dupa ce a auzit de o drama pe care niciun parinte nu ar vrea sa o experimenteze, a izbucnit in lacrimi in propria emisiune. O femeie a povestit ca si-a pierdut copilul in varsta de doar.

Da, e adevarat... anuntul trist a fost facut chiar de Ionut Dolanescu: Din pacate e vorba de indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu...

Cantareata de muzica populara Maria Ciobanu trece prin momente grele. Starea de sanatate a sotului artistei, Mircea Cimpeanu, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Acesta ar.

Cata TRISTETE... Anuntul TERIBIL a fost facut: Din pacate este vorba de indragita artista Mirabela Dauer...

Artista Mirabela Dauer a marturisit ca a fost dezamagita in viata de persoane apropiate, care se dadeau prietene, dar isi urmareau doar beneficiile. Mai mult, aceasta a recunoscut ca beneficiile pe care.

Agentia pentru Arii Protejate, decapitata de doua ori de Guvernul Romaniei. Ambii directori insistau sa dea afara Romsilva din cel mai mare parc national

Doi directori au fost schimbati, in sase luni, de catre prim-ministrul Viorica Dancila, din fruntea Agentiei Nationale pentru Arii Protejate. Ambii au fost inlocuiti dupa ce au vrut sa rezilieze contractul cu Romsilva pentru Parcul National Semenic.

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Baietii din Rahova au cucerit Baneasa, la cel mai mare turneu al anului din circuitul national de baschet 3x3

Cel mai mare turneu al anului din circuitul national de baschet 3x3 Sport Arena Streetball s-a incheiat duminica seara cu victoria echipei Rahovas Finest, campioana la categoria Open Masculin pentru al doilea an consecutiv.

Peste 5.000 de fani ai muzicii anilor 90 au participat la cea mai mare petrecere din Romania: We love retro! Cand si unde are loc urmatorul eveniment

Peste 5. 000 de persoane au participat, vineri, la cea mai mare petrecere de muzica retro, We love retro. Pe scena au urcat artisti indragiti ai anilor 90, printre ei numarandu-se 2Unlimited, Snap, Dr. Alban, Masterboy, Brooklyn Bounce Dj Set si ND.

Romnia vrea sa cumpere lansatoare mobile de coasta cu rachete antinava: Care sunt variantele de rachete care ar intra n cursa si de ce contractul de doar 137 mil. euro ar putea avea o miza mult mai mare

Guvernul ar putea adopta in aceasta saptamana o hotarare pentru ca Ministerul Apararii sa inceapa negocierile de achizitie a unui sistem de instalatii mobile de rachete antinava care ar urma sa fie dispuse pe coasta Marii Negre. Contractul are o valoare estimata de Armata de aproape 137 de milioane de euro fara TVA, o suma esalonata pe cel putin cinci ani, iar in momentul de fata cel putin patru mari firme de aparare din lume sunt interesate. Alegerea unui tip de rachete antinava pentru bateriile de coasta ar putea avea o miza mult mai mare pe termen mediu si lung si ar putea influenta si un alt proces de inzestrare aflat acum in plina desfasurare.

Majoritatea germanilor considera ca Trump este o amenintare mai mare decat Putin

Aproape doua treimi dintre germani considera ca presedintele american, Donald Trump, este o amenintare mai mare la adresa pacii mondiale decat presedintele rus, Vladimir Putin. Asa arata un sondaj YouGov dat publicitatii cu numai o zi inaintea summit-ului celor doi lideri, ce va avea loc pe 16 iulie la Helsinki.

Aproape doua treimi dintre germani l considera pe Trump o amenintare mai mare dect Putin

Aproape doua treimi dintre germani il considera pe presedintele american Donald Trump o amenintare mai mare la pacea lumii decat presedintele rus Vladimir Putin, releva un sondaj publicat duminica, scrieAgerprescitand dpa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )