Libnet.ro
UNICEF

23:30

Majoritatea germanilor considera ca Trump este o amenintare mai mare decat Putin

Adevărul Adevărul,
Majoritatea germanilor considera ca Trump este o amenintare mai mare decat Putin

Aproape doua treimi dintre germani considera ca presedintele american, Donald Trump, este o amenintare mai mare la adresa pacii mondiale decat presedintele rus, Vladimir Putin. Asa arata un sondaj YouGov dat publicitatii cu numai o zi inaintea summit-ului celor doi lideri, ce va avea loc pe 16 iulie la Helsinki. continuă pe Adevărul

Aproape doua treimi dintre germani l considera pe Trump o amenintare mai mare dect Putin

Aproape doua treimi dintre germani il considera pe presedintele american Donald Trump o amenintare mai mare la pacea lumii decat presedintele rus Vladimir Putin, releva un sondaj publicat duminica, scrieAgerprescitand dpa.

Eurostat: Germania, cel mai mare importator de produse din Rusia n 2017

Germania a fost in 2017 cel mai mare importator de produse din Rusia, in timp ce Romania este pe locul 17 in randul statelor membre ale Uniunii Europene cu cel mai ridicat nivel al importurilor provenite din aceasta tara, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica.

FAVI.ro, cel mai mare motor de cautare in materie de mobila, a intrat pe piata din Romania

Avand peste 750 de magazine de mobila si decoratiuni interioare inscrise, motorul de cautare Favi. ro aduce in prezent colaboratorilor sai, vanzari care depasesc 100 de milioane de euro pe an. Fiind prezent pe pietele din Cehia si Slovacia, FAVI a ajuns in scurt timp sa fie cel mai mare motor de cautare din domeniul mobilei si decoratiunilor interioare.

Medicii cu sindrom de burnout au o probabilitate mai mare sa faca erori medicale majore, indiferent de masurile de siguranta a muncii

Medicii care au sindrom de burnout au o probabilitate mult mai mare sa faca erori medicale majore, indiferent de masurile de siguranta existente la locul lor de munca, potrivit unei noi cercetari citate de Reuters.

Piata masinilor noi a crescut cu 33% n primul semestru. Cea second-hand din import a scazut, dar este de patru ori mai mare

In prima jumatate a anului s-au inmatriculat peste 60. 000 de masini noi si aproape 235. 000 de masini second-hand din import, arata datele Politiei. Si numarul de tranzactii cu masini second-hand pe plan intern este peste medie, depasind 51. 000 de unitati in iunie.

Ministerul Tineretului si Sportului, decizie RADICALA! Ce se va intampla cu cel mai mare turneu de tenis din Romania

Viitorul celui mai important turneu de tenis din Romania este sub semnul intrebarii. Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac, a declarat ca intr-o luna sau doua vom sti ce se va.

Cel mai mare cantaret al Romaniei a fost iubitul secret al Ionelei Prodan: Primele informatii au aparut abia acum...

Ionela Prodan si Ion Dolanescu au fost unii dintre cei mai iubiti cantareti de muzica populara din Romania. Despre cei doi artisti se spune insa ca nu ar fi fost legati doar de pasiunea pentru cantecul.

Cea mai mare criminala din istorie e o romanca. Ce greseala a putut sa faca de a fost prinsa - tot o femeie a dat-o de gol

Cel mai cunoscut criminal in serie roman a fost, fara doar si poate, Ion Ramaru. El a terorizat Bucurestiul timp de un an de zile, intre 1970 si 1971. in schimb,cel mai prolific criminal in serie al.

Ultima fotografie cu fiica celui mai mare traficant de droguri din istorie! Cum arata fata lui Pablo Escobar

Fiica lui Pablo Escobar, cel mai cunoscut traficant de droguri din lume, Manuela Escobar, in varsta 34 de ani, a disparut din atentia publica. Escobar a terorizat Columbia in anii 80, asasinand peste 3000 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )