Libnet.ro
UNICEF

10:15

Traian Basescu: Luni, depun la Paralament un proiect de desfiintare a Academiei de Stiinte ale Securitatii (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Luni, depun la Paralament un proiect de desfiintare a Academiei de Stiinte ale Securitatii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, ca luni va depune la Parlament un proiect de desfiintare a Academiei de. continuă pe B1

Sabin Orcan: Ponta a creat un CSAT paralel, din care faceau parte toti sefii serviciilor secrete. Traian Basescu va depune un proiect pentru desfiintarea Academiei de Stiinte ale Securitatii

Directorul editorial al Romaniei Libere, jurnalistul Sabin Orcan, discuta, duminica seara, cu fostul ofiter SRI Daniel Florea, despre statul paralel, in cadrul emisiunii X-press, de pe postul B1 TV.

Traian Basescu despre Mirel Palada: Comportament de derbedeu ordinar. A gasit de cuviinta sa-si acopere handicapul intelectual in dezbaterea cu Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnii si picioarele

Presedintele PMP, Traian Basescu, a reactionat, pe pagina sa de Facebook, dupa ce senatorul USR Mihai Gotiu a spus ca a fost lovit, miercuri seara, in pauza de publicitate a unei emisiuni la B1 Tv, de Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta. Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a gasit de cuviinta sa-si acopere handicapul intelectual in dezbaterea cu senatorul Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnii si picioarele in pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv, a scris Traian Basescu pe Facebook.

Traian Basescu: Daca as fi presedinte, as revoca toti sefii de institutii, care stimuleaza batalia in interiorul sistemului de Justitie

Fostul presedinte al Romaniei, senatorul PMP Traian Basescu, a declarat duminica seara, la Romania TV, ca daca ar fi in locul presedintelui Klaus Iohannis ar fi ingrijorat de erodarea increderii romanilor in Justitie. Totodata, el a mai afirmat ca ar revoca prin decret sefii institutiilor care genereaza si mentin batalia din interiorul sistemului.

Traian Basescu, despre un posibil denunt la adresa fostului premier Emil Boc: Bag mana in foc

Traian Basescu a vorbit despre un posibil denunt al lui Dinu Pescariu la adresa fostului premier Emil Boc. Pentru Emil Boc bag mana in foc. Sta intr-un apartament, la bloc, la Cluj, este.

Traian Basescu anunta ca fratele sau, Mircea, a facut plangere la CEDO, dupa eliberarea conditionata

Fostul presedinte al Romaniei, senatorul PMP Traian Basescu, a precizat, duminica seara, la Romania TV, ca fratele sau, Mircea Basescu, va depune plangere la CEDO, pe motiv ca i s-a incalcat dreptul la eliberare conditionata.

Reactia lui Traian Basescu, dupa ce Comisia care a anchetat alegerile din 2009 a sustinut ca ar fi fost fraudate: PSD si PNL au ramas cu aceasta dara in creier

Fostul presedinte al Romaniei, senatorul PMP Traian Basescu, a reactionat, duminica seara, la postul de televiziune Romania TV, dupa ce raportul Comisiei parlamentare care a anchetat alegerile din 2009 a stabilit ca ar fi fraudat scrutinul.

Afacerile dubioase ale apropiatilor lui Traian Basescu

Apropiatii lui Traian Basescu isi continua nestingheriti tunurile, conform editiei de astazi a Jurnalului National. Bebe Ionescu, tatal lui Sida, fostul ginere allui Basescu, este unul dintre patronii .

VIDEO Traian Basescu comenteaza incidentul dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu: Palada, un individ cu comportament de derbedeu ordinar

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, pe Facebook, ca nu va mai participa la nicio emisiune in care este invitat si Mirel Palada, catalogandu-l drept un individ cu comportament de derbedeu ordinar .

Traian Basescu, interventie furibunda la adresa lui Mirel Palada: Derbedeu ordinar cu handicap intelectual (FOTO)

Traian Basescu a intervenit in scandalul dintre Mirel Palada si senatorul USR, Mihai Gotiu produs in studioul B1 TV, la emisiunea Talk B1, cand Palada l-a batut pe Gotiu, lovindu-l cu pumnul.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )