Libnet.ro
UNICEF

07:45

Traian Basescu s-a vaccinat impotriva COVID-19 la Spitalul Militar Central

Antena3 Antena3,
Traian Basescu s-a vaccinat impotriva COVID-19 la Spitalul Militar Central

Traian Basescu s-a vaccinat impotriva COVID-19, astazi, la Spitalul Militar Central din Bucuresti, acelasi centru unde au fost vaccinati si presedintele Klaus Iohannis si premierul Florin Citu. continuă pe Antena3

Traian Basescu s-a vaccinat impotriva COVID-19 la Spitalul Militar Carol Davila

Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila a anuntat ca fostul presedinte Traian Basescu s-a vaccinat impotriva COVID-19. Tot sambata, s-a imunizat, la aceeasi unitate medicala si premierul Florin Citu, iar vineri a facut vaccinul si seful statului Klaus Iohannis.

Traian Basescu s-a vaccinat si el la centrul de la Spitalul Militar Carol Davila

Fostul presedinte Traian Basescu s-a vaccinat sambata impotriva Covid la centrul de vaccinare al Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila.

Traian Basescu s-a vaccinat

Fostul presedinte Traian Basescu s-a vaccinat impotriva Covid la centrul de vaccinare al Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila.

Papa Francisc s-a vaccinat impotriva COVID-19

Papa Francisc, in varsta de 84 de ani, a fost vaccinat impotriva COVID-19, astazi, in prima zi a campaniei de vaccinare organizata de Vatican, conform unor jurnalisti apropiati suveranului pontif.

Si primarul din Caransebes s-a vaccinat impotriva COVID-19, inaintea persoanelor care au prioritate

Inca un primar a sarit randul si s-a vaccinat impotriva COVID-19, desi nu se incadreaza in ategoriile prioritare din etapa intai a campaniei. inca un primar a sarit randul la.

Traian Basescu distruge campania de vaccinare! Ne indreptam spre o catastrofa! Nu e joaca!

Fostul presedinte, Traian Basescu, este de parere ca Romania merge cu pasi repezi spre ratarea totala a campaniei de imunizare a populatiei si nu intelege motivul pentru care au fost vaccinate doar 140. 000 de persoane in 16 zile, in conditiile in care exista in stoc nu mai putin de 450. 000 de doze.

Presedintele Klaus Iohannis a fost vaccinat impotriva COVID-19, vineri, la Spitalul Militar din Capitala (VIDEO)

PresedinteluiRomaniei, Klaus Iohannis, i-a fost administrata prima doza din vaccinulanti-COVID-19, vineri, laCentrul de vaccinare impotriva COVID-19 din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta.

Klaus Iohannis s-a vaccinat impotriva COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat, astazi la ora 10:00, impotriva COVID-19, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila.

Primarul unei localitati din Calarasi a sarit randul si s-a vaccinat impotriva COVID: Am zis ca daca ramane vreo doza ma vaccinez si a ramas. Nu am vrut sa lezez pe nimeni

Primarul liberal al localitatii Alexandru Odobescu din judetul Calarasi, Niculae Eremia, s-a vaccinat deja impotriva COVID-19, desi nu este inclus in aceasta etapa de vaccinare si nici in cea de a doua etapa, care va incepe vineri. Contactat de HotNews. ro, primarul a spus ca a reusit sa se vaccineze pentru ca a ramas o doza si s-a putut, sustinand ca el nu a vrut sa ia locul la nimeni, ci doar sa dea un semnal ca oamenii sa se vaccineze, pentru ca lumea e reticenta.

Primarul unei localitati din Calarasi a sarit randul si s-a vaccinat impotriva COVID-19, desi nu face parte din categoriile prioritare. Cum a fost posibil

Campania de vaccinare impotriva COVID-19 este umbrita de o noua neregula. Desi etapa a doua a procesuluid e imunizare nu a inceput inca, primarul liberal al localitatii Alexandru Odobescu din judetul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )