Libnet.ro
UNICEF

05:45

Tranzactiile imobiliare din tara noastra au depasit un miliard de euro, in 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tranzactiile imobiliare din tara noastra au depasit un miliard de euro, in 2019

Tara noastra - o destinatie tot mai interesanta pentru noi investitori Volumul investitiilor imobiliare din tara noastra a depasit, anul trecut, borna de un miliard de euro, totalizand aproximativ 1,06 miliarde de euro, in crestere cu 7% fata de nivelul inregistrat in 2018, arata datele departamentului de research al companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania. Volumul atins in 2019 marcheaza, totodata, un record al ultimilor cinci ani din punct de vedere al tranzactiilor de investitii pe piata imobiliara romaneasca. continuă pe Ziarul Bursa

Volumul tranzactiilor imobiliare din Romania a depasit un miliard de euro

Volumul investitiilor imobiliare din Romania a depasit borna de un miliard de euro in 2019, fiind cu.

Alerta alimentara in Romania: Peste 17 tone de carne de curcan, provenita din focarul de gripa aviara din Ungaria, au ajuns in 26 de judete din tara noastra (VIDEO)

Este alerta alimentara in Romania! Peste 17 tone de carne de curcan, provenita din Ungaria, din zona unde este focar de gripa aviara, au ajuns in 26 de judete din tara noastra! Pana in acest moment,.

IN 2019: Volumul tranzactiilor imobiliare din Romania a crescut cu 7%

Volumul investitiilor imobiliare din tara noastra, in 2019, a ajuns la un total de aproximativ 1,06 miliarde de euro, in crestere cu 7% fata de nivelul inregistrat in 2018, arata datele departamentului de research al companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania.

Record al ultimilor cinci ani: Volumul tranzactiilor imobiliare din Romania a depasit borna de un miliard euro in 2019

Volumul investitiilor imobiliare din Romania in anul 2019 a depasit borna de un miliard de euro, totalizand aproximativ 1,06 miliarde de euro, in crestere cu 7% fata de nivelul inregistrat in 2018, arata datele departamentului de research al companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania. Volumul atins in 2019 marcheaza totodata un record al ultimilor cinci ani din punct de vedere al tranzactiilor de investitii pe piata imobiliara romaneasca.

Cod galben de vant puternic, pentru jumatate din tara: Vremea rea se instaleaza, miercuri seara, in aproape toate regiunile Romaniei (VIDEO)

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare Cod galben de vant puternic pentru jumatate din tara. Moldova este lovita vijelii puternice, rafalele de vant puternic ajungand chiar si 90 kmh, iar zapada va fi.

Roche Romania a fost amendata cu 12,8 milioane euro de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat, miercuri, ca a sanctionat compania farmaceutica Roche Romania cu amenzi in valoare totala de 59,96 milioane lei 12,85 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice din tara noastra, se arata intr-un omunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )