Libnet.ro
UNICEF

20:15

Trei barbati care dadeau spargeri in doua judete, in arest preventiv. Unul dintre suspecti este minor

Adevărul Adevărul,
Trei barbati care dadeau spargeri in doua judete, in arest preventiv. Unul dintre suspecti este minor

Politistii din Caracal au depistat, joi, 16 noiembrie, trei barbati care, cu o noapte inainte, dadusera o noua lovitura, sustragand din incinta unei societati mai multe bunuri. continuă pe Adevărul

Caras-Severin: Trei barbati care lucrau la curatarea unei cisterne de bere au murit intoxicati cu vapori de alcool

Trei barbati au murit dupa ce au intrat intr-o cisterna de bere, pentru a o curata. Medicii le-au facut manevre de resuscitare, insa in final a fost declarat decesul celor trei, care s-au intoxicat cu vapori de alcool, scrie news. ro.

Trei barbati au murit dupa ce s-au intoxicat intr-o cisterna de bere pe care voiau sa o curete

Trei barbati au murit vineri dimineata, dupa ce s-au intoxicatcu vapori de alcool emanati dintr-o cisterna in care se transporta bere, pe care voiau sa o curete. Tragedia s-a petrecut intr-o.

Incident TRAGIC intr-o parcare de pe DN6! Trei barbati AU MURIT INTOXICATI dupa ce au intrat intr-o cisterna cu bere (FOTO)

Tragedie in Caras Severin! Trei barbati au murit, vineri, intr-o parcare de pe marginea Drumului National 6, dupa ce s-au intoxicat cu vaporii de alcool pe care i-au inhalat dintr-o cisterna de.

Capitala si doua judete, sub avertizare cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a amis avertizari cod galben pentru Bucuresti si pentru judetele Ilfov si Hunedoara, unde se va semnala ceata care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )