Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tudorel Toader, lovitura devastatoare pentru Kovesi

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, lovitura devastatoare pentru Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a initiat un proiect de OUG prin care candidatul Romaniei la Parchetul European sa fie desemnat de catre o Comisie speciala pe care ministrul Justitiei o va. continuă pe Antena3

Reactia lui Tudorel Toader privind citarea lui Kovesi: Nu am nicio legatura cu acest dosar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se delimiteaza de citarea fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie vineri, in ziua in care aceasta ar fi trebuit sa dea interviul pentru postul de procuror-sef al Parchetului European.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Nu am nicio legatura cu anchetarea Laurei Kovesi (VIDEO)

Tudorel Toader are, joi, o prima reactie dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost pusa sub acuzare in dosarul extradarii lui Nicolae Popa. Ministrul Justitiei sustine ca nu are nicio legatura cu dosarul.

Tudorel Toader, scrisoare catre ministrii de Justitie din Uniunea Europeana

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis o scrisoare catre toti ministrii Justitiei din tarile Uniunii Europene, referitoare la fostul procuror sef al DNA Laura Codruta Kovesi. Acesta aduce aminte de.

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin OUG procedura de selectie a candidatului Romniei pentru Parchetul UE

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin ordonanta de urgenta procedura de desemnare a procurorului european din partea Romaniei, potrivit unui proiect transmis la Consiliul Superior al Magistraturii, scrie Digi24. Documentul prevede ca ministrul Justitiei face lista de propuneri, dupa o selectie facuta de o comisie.

Tudorel Toader: Protocolul prin care onorariile avocatilor din oficiu cresc cu peste 141% nu reprezinta un compromis

Protocolul prin care onorariile avocatilor cresc cu peste 141% pentru cauzele din oficiu nu reprezinta un compromis, ci o completare a lacunelor vechiului protocol care stabilea cuantumul onorariilor, sustine ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Protocolul care prevede majorarea onorariilor avocatilor din oficiu cu 141%, semnat. Tudorel Toader: Nu reprezinta un compromis

Protocolul intre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, Ministerul Justitiei si Ministerul Public, prin care onorariile avocatilor din oficiu se majoreaza cu 141 la suta, a fost semnat joi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca acesta nu reprezinta un compromis.

Toader o desfiinteaza pe Kovesi si face de ras Romania

Tudorel Toader si-a petrecut ultimul an desfiintandu-i orice speranta lui Kovesi de a reintra in activitate in justitia romaneasca. La doar cateva zile dupa ce s-a dat peste cap ca nu ar fi demis-o pe Laura Codruta Kovesi din pozitia de sef DNA, Toader isi da cu arama pe fata. in contextul in care fostul [] .

Dupa proteste si controverse cu Tudorel Toader, avocatii obtin o majorare cu 141% a onorariilor pentru cauzele din oficiu

Onorariile pentru avocatii din oficiu se vor mari cu 141%, iar articolul care permitea judecatorilor sa scada aceste onorarii a fost modificat, a anuntat miercuri seara decanul Baroului Iasi, Marius Striblea, in urma negocierilor de la Ministerul Justitiei.

Lazar a explicat scurtarea comunicatului pentru Kovesi

Parchetul General ofera precizari dupa ce informatii importante din doua comunicate de presa ale Sectiei de ancheta a magistratilor care vizau dosarul Laurei Codruta Kovesi au fost eliminate de catre Biroul de.

Rasturnare de situatie. Lazar cenzureaza comunicatul pentru Kovesi

Sectia de investigare a magistratilor a trimis un comunicat de presa, cu privire la audirea Laurei Codruta Kovesi, catre Parchetul general ca sa il transmita publicitatii. El nu a fost dat publicitatii ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )