Libnet.ro
UNICEF

14:15

UDMR cere remanierea ministrului Educatiei

Antena3 Antena3,
UDMR cere remanierea ministrului Educatiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, dupa sedinta Consiliului Permanent al formatiunii, ca solicita remanierea ministrului Educatiei, Valentin Popa. in aceste conditii, cand ministru. continuă pe Antena3

Se cere DEMISIA ministrului Lucian Sova! Transportatorii anunta mitinguri in perioada 25 septembrie - 27 octombrie

Se cere demisia ministrului Transporturilor. Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) anunta ca ar putea interupe transportul in tara, pentru o anumita perioada, din.

UDMR cere schimbarea lui Popa de la ministerul Educatiei. Kelemen Hunor: E o situatie extrem de neplacuta...

UDMR solicita schimbarea lui Valentin Popa din functia de ministru al Educatiei. Kelemen Hunor a declarat ca situatia este extrem de neplacuta, iar colaborarea cu Popa a devenit imposibila. in aceste.

Soferul ministrului Educatiei a ramas fara permis: Acesta a fost prins circuland cu viteza excesiva

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a ramas fara sofer! Totul dupa ce soferul sau a fost prins circuland, joi spre vineri noaptea, cu viteza excesiva prin Bucuresti, iar politistii au decis sa ii ridice.

Soferul ministrului Educatiei, urmarit de politisti

Urmarire ca-n filme, azi-noapte, pe strazile Capitalei, intre politistii rutieri si masina in care se afla chiar ministrul Educatiei, Valentin Popa. Masina a fost urmarita din cauza vitezei excesive,.

COTAR cere demisia ministrului Transporturilor

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) a anuntat astazi ca mai multe patronate, sindicate si federatii din transportul rutier isi exprima public dezaprobarea fata de proiectul de Ordin al ministrului Transporturilor, cer demisia ministrului Transpoturilor Lucian Sova si anunta proteste la nivel national incepand cu 25 septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2917 seconds )