Libnet.ro
UNICEF

22:00

Unul din trei angajati ONU au fost hartuiti sexual in ultimii doi ani

Adevărul Adevărul,
Unul din trei angajati ONU au fost hartuiti sexual in ultimii doi ani

O treime dintre persoanele angajate la ONU au fost victimele hartuirii sexuale in ultimii doi ani, conform unui raport al organizatiei. continuă pe Adevărul

STUDIU Unul din cinci angajati romani crede ca lucreaza in domeniul nepotrivit si isi doreste o reconversie profesionala

Doi din cinci angajati romani se declara nemultumiti de situatia lor profesionala actuala si iau in calcul o schimbare de job anul acesta, iar unul din cinci se gandeste chiar la o schimbare de cariera, considerand ca lucreaza in domeniul nepotrivit pentru el, arata un sondaj realizat de BestJobs, una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din Romania.

Trei barbati au fost retinuti, dupa crima de la Medias

Trei barbati au fost retinuti dupa crima de la Medias, judetul Sibiu, doi dintre acestia fiind eliberati in baza recursului compensatoriu. Doi dintre suspecti sunt cercetati pentru omor, iar unul pentru.

Caz misterios in Galati: Trei persoane au fost gasite moarte intr-un apartament

Trei persoane au fost gasite decedate intr-un apartament de un echipaj de pompieri care a spart usa locuintei in urma unui apel la numarul unic de urgenta 112. Incidentul s-a produs intr-un bloc dintr-un.

SONDAJ FORSA: Doua din trei companii germane sunt favorabile cresterii dobanzii BCE

Aproape doua treimi din intreprinderile germane doresc ca Banca Centrala Europeana BCE) sa majoreze rata dobanzii in curand, in pofida perspectivelor mai putin optimiste de crestere economica, indica un sondaj Forsa, preluat de Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )