Libnet.ro
UNICEF

18:45

Trei barbati au fost retinuti, dupa crima de la Medias

Antena3 Antena3,
Trei barbati au fost retinuti, dupa crima de la Medias

Trei barbati au fost retinuti dupa crima de la Medias, judetul Sibiu, doi dintre acestia fiind eliberati in baza recursului compensatoriu. Doi dintre suspecti sunt cercetati pentru omor, iar unul pentru. continuă pe Antena3

Trei barbati retinuti de Parchetul Sibiu dupa crima de la Medias. Doi sunt recidivisti si mai au de executat 1.200 de zile de inchisoare

Trei barbati au fost retinuti dupa crima de la Medias, doi dintre acestia fiind eliberati mai devreme din inchisoare, dintre care unul in baza recursului compensatoriu. Doi dintre suspecti sunt cercetati pentru omor, iar unul pentru loviri si alte violente.

Crima de la Medias: Cei trei atacatori erau recidivisti, doi dintre ei eliberati prin recursul compensatoriu. Si-au njunghiat victima de 11 ori si au lovit-o cu pumnii si picioarele

Trei barbati au fost retinuti in cazul uciderii tanarului de 25 de ani, la Medias, doi dintre ei fiind eliberati in baza recursului compensatoriu, iar cel de-al treilea fiind tot recidivist. Unul dintre barbatii eliberati din inchisoare inainte de termen avea o condamnare tot pentru omor. Potrivit procurorilor, victima a fost injunchiata cu 11 lovituri de cutit si a fost lovita de nenumarate ori cu pumnii si picioarele.

VIDEO Crima de la Medias: Cei trei atacatori erau recidivisti, doi dintre ei eliberati prin recursul compensatoriu. Si-au njunghiat victima de 11 ori si au lovit-o cu pumnii si picioarele

Trei barbati au fost retinuti in cazul uciderii tanarului de 25 de ani, la Medias, doi dintre ei fiind eliberati in baza recursului compensatoriu, iar cel de-al treilea fiind tot recidivist. Unul dintre barbatii eliberati din inchisoare inainte de termen avea o condamnare tot pentru omor. Potrivit procurorilor, victima a fost injunghiata cu 11 lovituri de cutit si a fost lovita de nenumarate ori cu pumnii si picioarele.

DUPA CRIMA DIN MEDIAS: Tomac cere demisia lui Tudorel Toader si a lui Carmen Dan

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat astazi ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ar trebui sa demisioneze dupa crima de la Medias.

Cei trei barbati retinuti in cazul crimei de la Medias, arestati preventiv pentru 30 de zile

Cei trei barbati care fusesera retinuti in cazul crimei de la Medias, judetul Sibiu, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. Cercetarile in acest caz continua.

Cei trei barbati acuzati ca l-au omort cu 11 lovituri de cutit pe tnarul din Medias au fost arestati preventiv

Cei trei barbati acuzati ca l-au omorat pe tanarul de 25 de ani, din Medias, au fost arestati preventiv, luni seara, anunta Mediafax. Toti sunt recidivisti, unul dintre ei fiind eliberat in baza Legii privind recursul compensatoriu cu doi ani inainte de termen.

Cinism. PSD sustine legea recursului compensatoriu chiar si dupa crima de la Medias: Efectele erau aceleasi si daca ar fi stat un an in plus in inchisoare

Crima de la Medias nu poate fi pusa pe seama Legii recursului compensatoriu, adoptata de majoritatea PSD-ALDE-UDMR, sustine deputatul PSD Oana Florea. Efectele cred ca ar fi fost aceleasi si daca ar fi stat un an in plus in inchisoare. Cat sa ii tii acolo ca sa ai garantia ca ii recuperezi?, se intreaba Oana Florea. Recidivistul din Alba care a injunghiat mortal un tanar in Medias a beneficiat de 408 zile scazute din pedeapsa.

Dupa crima de la Medias, PMP cere demisia lui Tudorel Toader si a lui Carmen Dan

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca in orice tara normala in care s-ar intampla o grozavie precum crima de la Medias, ministrii responsabili si-ar da demisia sau ar fi demisi. Tudorel Toader p.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )