Libnet.ro
UNICEF

05:30

UPDATE Accident rutier grav in judetul Mehedinti: doi oameni au murit

Adevărul Adevărul,
UPDATE Accident rutier grav in judetul Mehedinti: doi oameni au murit

Un accident de circulatie grav a avut loc sambata dimineata, in judetul Mehedinti, pe DN 56 A, intre localitatile Rogova si Vanju Mare. Doua persoane si-au pierdut viata. continuă pe Adevărul

ACCIDENT GRAV in Mehedinti. DOI MORTI. Trafic rutier blocat (FOTO)

Tragic accident in judetul Mehedinti. Doua persoane, un barbat si o femeie, au murit, sambata, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit de un TIR. Circulatia este blocata pe DN56A, i.

Accident grav in judetul Mehedinti: cel putin doi raniti, drum national blocat

Un accident de circulatie grav a avut loc sambata dimineata, in judetul Mehedinti. in prezent circulatia este blocata pe DN 56 A, intre localitatile Rogova si Vanju Mare.

Accident rutier pe DN1. Cinci persoane au fost ranite

Un accident rutier grav s-a produs vineri in judetul Prahova, pe DN1, in zona localitatii Potigrafu. Cinci persoane au fost ranite in urma impactului dintre doua autoturisme, intre victime aflandu-se si un copil.

Accident grav de circulatie in judetul Timis: doi adulti si un copil si-au pierdut viata

Trei oameni - doi soti si copilul acestora - si-au pierdut viata, sambata, in urma unui accident rutier produs pe DN 59, in localitatea Stamora Germana din judetul Timis, in apropierea frontierei cu Serbia.

FOTO Accident grav de circulatie in judetul Timis: doi adulti si un copil de patru ani si-au pierdut viata

Trei oameni - doi soti si copilul acestora, in varsta de patru ani - si-au pierdut viata, sambata, in urma unui accident rutier produs pe DN 59, in localitatea Stamora Germana din judetul Timis, in apropierea frontierei cu Serbia.

Grav accident rutier in Timis. Trei oameni au murit

Traficul rutier este blocat sambata in zona Moravita in urma unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un autotren si in care si-au pierdut viata toti cei trei.

Tanar de 16 ani, mort intr-un accident rutier. Masina pe care o conducea a iesit de pe carosabil

Trei tineri cu varste intre 16 si 20 de ani au fost implicati intr-un accident rutier in zona orasului Macin, judetul Tulcea. Unul dintre ei a fost declarat mort de catre medicii ajunsi la fata locului.

Tanar de 16 ani, mort intr-un accident rutier la Tulcea. Masina pe care o conducea a iesit de pe carosabil

Trei tineri cu varste intre 16 si 20 de ani au fost implicati intr-un accident rutier in zona orasului Macin, judetul Tulcea. Unul dintre ei a fost declarat mort de catre medicii ajunsi la fata locului.

Accident cumplit in judetul Constanta. Un jandarm a murit, chiar de ziua copilului sau

Un jandarm, in varsta de 40 de ani, si-a pierdut viata,miercuri seara, intr-un accident rutier produs la intrarea in localitatea constanteana Valu lui Traian. La fata l.

Biciclist mort intr-un accident rutier produs in municipiul Giurgiu

Un barbat de 50 de ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs sambata, 18 noiembrie, pe soseaua Sloboziei din municipiul Giurgiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )