Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tanar de 16 ani, mort intr-un accident rutier la Tulcea. Masina pe care o conducea a iesit de pe carosabil

Adevărul Adevărul,
Tanar de 16 ani, mort intr-un accident rutier la Tulcea. Masina pe care o conducea a iesit de pe carosabil

Trei tineri cu varste intre 16 si 20 de ani au fost implicati intr-un accident rutier in zona orasului Macin, judetul Tulcea. Unul dintre ei a fost declarat mort de catre medicii ajunsi la fata locului. continuă pe Adevărul

Tanar de 16 ani, mort intr-un accident rutier. Masina pe care o conducea a iesit de pe carosabil

Trei tineri cu varste intre 16 si 20 de ani au fost implicati intr-un accident rutier in zona orasului Macin, judetul Tulcea. Unul dintre ei a fost declarat mort de catre medicii ajunsi la fata locului.

Jandarm mort intr-un accident rutier. Masina pe care o conducea a intrat sub un TIR

Un barbat de 40 de ani si-a pierdut viata in seara zilei de miercuri, 15 noiembrie, intr-un accident rutier produs la intrarea in localitatea Valu lui Traian.

Accident ingrozitor in Tulcea. Un adolescent de 16 ani a murit, iar alti doi tineri de 16 si 20 de ani au fost raniti

Un adolescent in varsta de 16 ani a murit, in noaptea de marti spre miercuri, in judetul Tulcea, dupa ce a iesit cu masina pe care o conducea in afara carosabilului, in.

Accident rutier soldat cu doi morti. Masina s-a oprit in sediul ISU Dobrogea

Un accident rutier grav s-a petrecut in noaptea de duminica spre luni pe o strada din municipiul Constanta. Doua persoane au murit intrand cu masina in sediul ISU Dobrogea.

UPDATE Accident rutier cu 3 morti si o persoana in coma. Scurgeri de combustibil pe carosabil

Un grav accident rutier s-a propus in dupa-amiaza zilei de duminica, 12 noiembrie, pe drumul national ce leaga localitatile Ovidiu si Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta.

George Bush Senior acuzat ca a pipait posteriorul unei fete de 16 ani (FOTO)

O femeie il acuza pe fostul presedinte american, Gerge Bush Senior ca i-ar fi pipait lasciv posteriorul cand avea 16 ani in timpul unei sesiuni foto cu acesta, scrie BBC News. Rosyln Corrigan.

George Bush senior, acuzat ca a pipait o fata in varsta de 16 ani in cursul unei sedinte foto

O femeie a spus ca avea 16 ani, cand fostul presedinte american George W Bush ia pus mana pe fese in timp ce faceau o fotografie impreuna cu mama ei, scrie BBCNews. Rosyln Corrigan este a sasea femeie care il acuza pe Bush de atingeri necorespunzatoare in circumstante similare, scrie BBCNews in pagina electronica.

Trei persoane, inclusiv un politist, acuzate ca au sechestrat si violat doua fete de 16 ani

Trei barbati printre care se numara si un agent de politie sunt cercetati de procurorii vasluieni in urma acuzatiilor ca ar fi violat si sechestrat doua fete, in varsta de 16 ani, dupa cum.

Ce vedete au fost premiate la Gala Eva.ro 16 ani

Eva. ro a sarbatorit 16 ani de existenta, in cadrul unei gale unice, gazduita de Avenue 48. Peste 650 de invitati, dintre care zeci de personalitati publice din showbiz-ul romanesc au dat curs invitatiei lansate de eva. ro.

Un roman din Legiunea Straina a murit la antrenamente, in urma unui TERIBIL accident rutier

In timpul unui accident produs la un antrenament, un subofiter oradean care lupta in Legiunea Straina a murit, marti, in Djibouti, Nord Estul Africii. Legiunea Straina este o unitate de elita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )