Libnet.ro
UNICEF

06:00

UPDATE CCR a amanat pentru joi pronuntarea in scandalul protocoalelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UPDATE CCR a amanat pentru joi pronuntarea in scandalul protocoalelor

ACTUALIZARE - Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat pentru joi decizia in ceea ce priveste sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor referitoare la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public, pe de o parte, si Parlament, inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte, pe tema protocoalelor de colaborare cu SRI din 2009 si 2016, scrie Agerpres. -------- Curtea Constitutionala ar putea anunta astazi decizia privind sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand protocoalele incheiate cu SRI. continuă pe Ziarul Bursa

CCR, decizie cruciala: Magistratii se pronunta joi privind legalitatea protocoalelor incheiate de SRI cu institutii din justitie (VIDEO)

UPDATE:Curtea Constitutionala a amanat pentru joi pronuntarea unei decizii privind legalitatea protocoalelor secrete. Curtea Constitutionala este asteptata sa pronunte marti decizia privind .

UPDATE Curtea Constitutionala a amnat pentru joi decizia n cazul protocoalelor ntre Parchetul General si SRI

CCR a amanat, pentru joi, pronuntarea asupra sesizarii Camerei Deputatilor cu privire la existenta unui conflict intre Parlament si Ministerul Public, care prevede, printre altele, ca efectele protocoalelor continua sa se produca, chiar si dupa denuntarea lor, potrivit unor surse politice. Decizia luata marti de judecatorii Curtii Constitutionale vine dupa ce in sedinta CCR din 28 noiembrie partile implicate in conflict au sustinut punctele de vedere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )