Libnet.ro
UNICEF

07:00

UPDATE Curtea Constitutionala a amnat pentru joi decizia n cazul protocoalelor ntre Parchetul General si SRI

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Curtea Constitutionala a amnat pentru joi decizia n cazul protocoalelor ntre Parchetul General si SRI

CCR a amanat, pentru joi, pronuntarea asupra sesizarii Camerei Deputatilor cu privire la existenta unui conflict intre Parlament si Ministerul Public, care prevede, printre altele, ca efectele protocoalelor continua sa se produca, chiar si dupa denuntarea lor, potrivit unor surse politice. Decizia luata marti de judecatorii Curtii Constitutionale vine dupa ce in sedinta CCR din 28 noiembrie partile implicate in conflict au sustinut punctele de vedere. continuă pe Hotnews

UPDATE CCR a amanat pentru joi pronuntarea in scandalul protocoalelor

ACTUALIZARE - Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat pentru joi decizia in ceea ce priveste sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor referitoare la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public, pe de o parte, si Parlament, inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte, pe tema protocoalelor de colaborare cu SRI din 2009 si 2016, scrie Agerpres. -------- Curtea Constitutionala ar putea anunta astazi decizia privind sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand protocoalele incheiate cu SRI.

Curtea Constitutionala ar putea decide astazi daca protocoalele intre Parchetul General si SRI au incalcat Constitutia

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta marti cu privire la sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand protocoalele incheiate cu Serviciul Roman de Informatii.

Curtea Constitutionala ar putea decide astazi daca protocoalele ntre Parchetul General si SRI au ncalcat Constitutia

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta marti cu privire la sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand protocoalele incheiate cu Serviciul Roman de Informatii. Sesizarea la Curte a fost formulata de catre Florin Iordache, care a sustinut ca situatia din 2009 ar fi cu mult mai grava decat ceea ce se intampla in perioada comunista si ca, in baza procotoalelor din 2009 si 2016, SRI ar fi actionat ca organ de cercetare penala, depasindu-si atributiile.

Curtea Constitutionala: Modificarile la legea ANI nu respecta normele de tehnica legislativa cu privire la limbaj si continut juridic

Modificarile aduse Legii ANI privind prescrierea faptelor mai vechi de trei ani ce determina conflictul de interese nu respecta normele de tehnica legislativa cu privire la continut si limbajul juridic, arata Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) in motivarea deciziei prin care a admis o sesizare formulata de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala: Presedintele atentionaeaza din nou guvernul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale CCR) luni, 10 decembrie a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 56/2018 pentru.

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala: Presedintele atentioneaza din nou guvernul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale CCR) luni, 10 decembrie a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 56/2018 pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )