Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ursula von der Leyen, in timpul dezbaterilor din Parlamentul European: Comisia va lucra pentru a ajunge la un acord de liber schimb dupa Brexit (VIDEO)

B1 B1,
Ursula von der Leyen, in timpul dezbaterilor din Parlamentul European: Comisia va lucra pentru a ajunge la un acord de liber schimb dupa Brexit (VIDEO)

Noua Comisie Europeana condusa de Ursula von der Leyen este la un pas sa poata sa isi inceapa activitatea, dupa aprobarea Parlamentului European. La Strasbourg, miercuri, europarlamentarii voteaza intregul Co. continuă pe B1

Ursula von der Leyen, despre comisarul Adina Valean: il va sprijini pe Frans Timmermans pentru ca Europa sa nu piarda lupta impotriva schimbarilor climatice

Unul dintre subiectele principale abordate miercuri in timpul dezbaterilor Parlamentului European reunit la Strasburg pentru a vota intreaga componenta a Comisiei condusa de Ursula von der Leyen a fost reprezentat.

Noua Comisie Europeana, condusa de Ursula von der Leyen, votata de Parlamentul European

Comisia Europeana condusa de germanca Ursula von der Leyen, pentru perioada 2019 - 2024, a fost votata miercuri, in plenul Parlamentului European de la Strasbourg, cu 461 de voturi pentru, 157 impotriva si 89 de abtineri.

URSULA VON DER LEYEN: Avem datoria de a actiona si puterea de a conduce

Ursula von der Leyen, presedintele ales al Comisiei Europene, a prezentat, miercuri, Colegiul comisarilor si programul acestuia in fata plenului Parlamentului European de la Strasbourg.

Ursula Von der Leyen doreste ca Uniunea Europeana sa investeasca trei trilioane de euro in contracararea schimbarilor climatice

Ursula von der Leyen, presedintele ales al Comisiei Europene, vrea sa investeasca aproximativ trei trilioane de euro in protectia climei pana in anul 2030, informeaza Frankfurter Allgemeine Zeitung FAZ).

Comisia von der Leyen va fi votata miercuri de catre Parlamentul European

Parlamentul European va vota, miercuri la 13. 00, ora Romaniei, noua Comisiei Europeana, potrivit unui comunicat de presa al institutiei. De la 10. 00, ora Romaniei, presedintele ales al CE Ursula von der Leyen isi va prezenta echipa comisarilor desemnati. Parlamentul European va alege Comisia European 2019-2024, intr-un vot prin apel nominal cu majoritate simpla.

Ursula von der Leyen, inainte de votul pentru validarea Comisiei Europene: Nu putem face niciun compromis atunci cand vine vorba despre respectarea statului de drept

Ursula von der Leyen, viitoarea sefa a Comisiei Europene, a declarat, miercuri, ca statul de drept trebuie respectat in toata Uniunea Europeana, aratand ca nu le va oferi niciun ragaz guvernelor nationaliste.

Ursula von der Leyen calmeaza spiritele: NATO si UE nu sunt rivale!

NATO, tinta criticilor din partea presedintelui francez Emmanuel Macron, si Uniunea Europeana sunt c.

Votul pentru Comisia von der Leyen este dat astazi in Parlamentul European

Noua Comisie Europeana este votata miercuri, de la ora 13:00, in Parlamentul European, dupa ce presedintele Comisiei Ursula van der Leyen isi prezinta echipa si discuta cu europarlamentarii obiectivele sale.

Echipa von der Leyen primeste, miercuri, votul Parlamentului European. Care este programul zilei, cine sunt cei 27 de comisari propusi si ce atributii are mai exact Comisia Europeana

Parlamentul European valideaza in plen, miercuri, noua Comisiei Europeana. Daca eurodeputatii vor da un vot pozitiv, presedintele ales Ursula von der Leyen si cei 27 de comisari propusi de statele membre,.

Maria Grapini si Cristian Terhes, ambii din PSD, sunt singurii eurodeputati romani care NU au votat pentru validarea Comisiei von der Leyen

Social-democratii Maria Grapini si Cristian Terhes sunt singurii eurodeputati romani din totalul de 32 care nu au votat pentru validarea Comisiei von der Leyen, ci s-au abtinut, potrivit Calea Europeana. Chiar.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )