Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste SOC pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu BANII acestora din aceasta luna! Vezi daca esti pe LISTA!

B1 B1,
Veste SOC pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu BANII acestora din aceasta luna! Vezi daca esti pe LISTA!

Noua Lege a Pensiilor vine cu vesti bune pensionarii cu venituri mici. continuă pe B1

Veste uriasa pentru romani. Parlamentul a luat decizia. Cum vor putea primi a doua pensie

Conform unui proiect de la inceputul anului in curs si a explicatiilor date de fostul Ministru al Muncii la vremea respectiva, Marius Budai, pensia ocupationala, ca despre ea este vorba, este o pensie facultativa pe care angajatorul o poate crea ca un beneficiu pentru angajatii lui, dupa ce angajatorul creeaza o schema de pensii ocupationale, .

Veste proasta pentru . Ce prietena ar putea sa ii sufle postul de prezentatoare TV

Veste proasta pentru , gazda emisiunii Like a Star. Dupa o pauza de cativa ani in care s-a dedidat copiilor, o buna prietena ar putea sa ii sufle viitorul post de prezentatoare TV. Despre cine este vorba? Veste proasta pentru . Ce prietena ar putea sa ii sufle postul de prezentatoare TV Mireasa .

Previziuni pentru 2020: ce se intampla cu pensiile, dar cu salariul minim

In 2020, mai multe categorii de romani ar trebui sa aiba beneficiile financiare marite, conform promisiunilor guvernului. Va fi insa interesant de unde vin banii pentru materializarea acestor promisiuni. Daca totul merge bine, anul viitor, pensionarii ar trebui sa se bucure de o crestere a pensiilor cu 40%, in timp ce salariul minim pe economie .

Marcel Ciolacu rastoarna strategia PNL pentru pensii. Ce se intampla, de fapt, cu indemnizatiile pentru batrani

Guvernul condus de Ludovic Orban vrea sa faca o revolutie in ceea ce privesc pensiile speciale si propune o noua Ordonanta de Urgenta. PSD, prin vocea actualului Presedinte interimar, Marcel Ciolacu, nu este de acord cu propunerea facuta de actuala guvernare si incearca sa rstoarne calculele facute. Marcel Ciolacu rastoarna strategia PNL pentru pensii in .

INITIATIVA LEGISLATIVA Pachet minim de servicii pentru toti minorii

UNICEF saluta depunerea la Senat de catre parlamentari de la toate partidele a unui proiect pentru completarea Legii asistentei sociale 2922011, prin care toti copiii din tara noastra si familiile lor, dar mai ales cei mai vulnerabili, vor avea acces la un pachet minimal de servicii - protectie, sanatate si educatie - in comunitatile in care traiesc.

Lovitura de la Guvern in miez de noapte pentru milioane de romani. Ce prevede bugetul pe 2020

Lovitura de la Guvern in miez de noapte pentru milioane de romani. Executivul a decis interzicerea cumulului pensiei cu salariul pentru angajatii de la stat si majorarea accizei la tigari, potrivit Legii bugetului de stat pentru anul viitor. De asemenea, Guvernul a decis plafonarea indemnizatiilor pentru demnitari si elimina mecanismului platii defalcate a TVA. in plus, se vor aloca doua procente din PIB pentru Aparare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )