Libnet.ro
UNICEF

18:15

Previziuni pentru 2020: ce se intampla cu pensiile, dar cu salariul minim

Playtech Playtech,
Previziuni pentru 2020: ce se intampla cu pensiile, dar cu salariul minim

In 2020, mai multe categorii de romani ar trebui sa aiba beneficiile financiare marite, conform promisiunilor guvernului. Va fi insa interesant de unde vin banii pentru materializarea acestor promisiuni. Daca totul merge bine, anul viitor, pensionarii ar trebui sa se bucure de o crestere a pensiilor cu 40%, in timp ce salariul minim pe economie . continuă pe Playtech

Stirile ProTv: Pensiile cresc cu 40% anul viitor, salariul minim cu 7,2%. Cum face Guvernul rost de bani

Pensiile si salariul minim pe economie vor fi majorate, de anul viitor, iar banii necesari sunt prevazuti in bugetul pregatit acum de guvern. in plus, premierul da asigurari ca varsta de pensionare va ramane aceeasi.

Guvernul, anunt oficial despre valoarea punctului de amenda in 2019. Este legat de salariul minim pe economie!

Guvernul a facut anuntul oficial despre valoarea punctului de amenda in 2019, fiind vorba despre o hotarare pe care premierul Ludovic Orban a stabilit ca va fi pusa in practica in viitorul nu foarte indepartat. Marti a fost anuntat ce se va intampla cu valoarea din prezent a punctului de amenda, dar si in ce .

Hidroelectrica are probleme cu salariul minim din Constructii

Investitiile Hidroelectrica au fost blocate in acest an, dupa ce salariul minim in constructii a fos.

Guvernul ngheata punctul de amenda si pentru 2020. Orban: Vom aplica si noi aceasta solutie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, insa modul de calcul, care este raportat la salariul minim pe economie, trebuie schimbat, deoarece nu este o solutie care sa se poata aplica.

Bugetul pentru 2020 ar putea fi discutat, in prima lectura, vineri in Guvern. Orban: in cazul in care e un risc major sa nu fie adoptat pana la 31 decembrie, exista varianta asumarii

Proiectul de buget pentru 2020 ar putea fi discutat, in prima lectura, intr-o sedinta de Guvern pe care premierul Ludovic Orban ia in calcul sa o convoace vineri.

Ce masuri pregateste Florin Citu pentru 2020

Majorarea accizei la tigarete, eliminarea mecanismului platii defalcate a TVA, interzicerea cumulului pensiei cu salariul in institutiile publice si asigurarea a 2% din PIB pentru Aparare se numara printre masurile avute in vedere de Ministerul Finantelor Publice la estimarea veniturilor si cheltuielilor bugetare pentru perioada 2020-2022.

Restructurari masive la stat. Cine sunt angajatii care vor pleca acasa pentru a salva pensiile si salariile

Guvernantii isi doresc sa salveze pensiile si salariile, iar de aceea au anuntat ca urmeaza sa fie puse in practica restructurari masive la stat. Exista angajati care vor pleca acasa, pentru a putea fi tinut sub cont deficitul bugetar tot mai presant pentru actualul Executiv. Restructurari masive la stat. Cine sunt angajatii care vor pleca .

PROIECT MFP PENTRU 2020: Deficit bugetar de 3,6% din PIB

Guvernul estimeaza un deficit bugetar de 3,6% din PIB in 2020, iar cheltuielile de personal la 9,7% din P. , in timp ce pentru anul 2021, soldul bugetar va fi de 3,34% din P. , iar cheltuielile de personal de 9,4% din P. , arata datele publicate, miercuri, pe site-ul Ministerului Finantelor.

Ludovic Orban va prezenta marti parametrii pe care s-a construit bugetul pentru 2020

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca in sedinta de Guvern de marti premierul va prezenta parametrii pe care s-a construit bugetul de stat pentru anul 2020, dar precizeaza ca se vor respecta toate angajamentele legate de cresterea pensiilor si salariilor. Tot ceea ce inseamna dramuire la maxim a cheltuielilor nu va avea un impact major in privinta bunastarii romanilor, a sus Turcan, precizand ca bugetul se va incadra intr-un deficit de 3,6%, discutat cu Uniunea Europeana. in plus, bugetul va fi prezentat in Parlament pana la finalul anului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )