Libnet.ro
UNICEF

07:45

Victimele lui Gheorghe Dinca rup tacerea. Trei persoane ar fi fost agresate de criminalul din Caracal - surse

Antena3 Antena3,
Victimele lui Gheorghe Dinca rup tacerea. Trei persoane ar fi fost agresate de criminalul din Caracal - surse

Informatii-soc vin din ancheta crimelor din Caracal. Potrivit unor surse, trei victime au depus declaratii la dosarul lui Gheorghe Dinca. Prima victima este femeia de 49 de ani care ar fi fost violata si. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Femeia violata de Gheorghe Dinca rupe tacerea. Ce a patit cand a fost tarata in casa monstrului din Caracal

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, un interviu exclusiv cu una dintre victimele lui Gheorghe Dinca.

Gheorghe Dinca rupe tacerea. Ce le-a spus astazi anchetatorilor

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Gheorghe Dinca, barbatul suspectat ca ar fi violat si ucis cel putin doua tinere Luiza Melencu si Alexandra Macesanu) a inceput sa comunice cu.

Sinteza zilei. Victimele retelelor de proxenetism rup tacerea

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, marturii-soc ale parintilor unor victime ale.

Sinteza zilei. Cine este de fapt monstrul din Caracal. Adevarata figura a lui Gheorghe Dinca

Interviul realizat de Mihai Gadea, duminica, la Sinteza zilei, dezvaluie adevarata figura a monstrului din Caracal. Rup tacerea si alti martori cheie in acest caz. Este Dinca proxenet, caraus, dar si.

Rasturnare de situatie in cazul tragediei de la Caracal. Unul din vecinii lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori

Apar informatii de ultima ora din ancheta de la Caracal. Unul din vecinii lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori. Barbatul care a sustinut ca a fost sunat de trei ori de Dinca in seara rapirii.

Ea ar fi fost iubita lui Gheorghe Dinca, dupa ce sotia a plecat in Italia, satula de batai. Cum arata femeia

S-a descoperit cine ar fi fost iubita lui Gheorghe Dinca dupa ce sotia criminaluui l-a parasit din cauza batailor. Vecinul barbatului a facut o serie de declaratii in privinta femeii pe care o vedea des in preajma lui Dinca. Ea ar fi iubita lui Gheorghe Dinca! Gheorghe Dinca si-a facut o iubita, dupa ce sotia .

Ce au gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, dupa ce au intervenit cu excavatorul. Erau acolo de ani buni

Ultimele perchezitii efectuate la casa groazei din Caracal scot la iveala descoperiri socante. Cercetarile desfasurate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei tinerelor Alexandra si Luiza, aduc la suprafata lucruri neasteptate, care i-au luat prin surprindere chiar si pe anchetatori. Ce au descoperit anchetatorii in urma perchezitiilor din casa lui Gheorghe Dinca .

Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. Aici ar fi pus cadavrele

Perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal continua. Oamenii legii se folosesc de aparatura speciala pentru scanarea solului, iar acum sunt analizate gropile betonate din curtea inculpatului. Unde se presupune, in acest punct al anchetei, ca ar fi ascuns Dinca trupurile victimelor sale? Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect .

Avocatul familiei Luizei, despre Gheorghe Dinca. Rog sa fie foarte bine pazit

Avocatul familiei Luizei, fata care inca nu s-a demonstrat ca a fost omorata de Gheorghe Dinca, are anumite doleante catre autoritati. Tonel Pop cere cu disperare ca acesta sa fie pazit bine. Din ce cauza ii este atat de frica acestuia? Ce ar putea sa pateasca Dinca in spatele gratiilor? Tonel Pop, despre Gheorghe Dinca.

Sinteza zilei. Interviu exploziv cu fiica lui Gheorghe Dinca

Mihai Gadea a prezentat, miecuri, la Sinteza zilei, un interviu exclusiv cu fiica lui Gheorghe Dinca. Citeste si: Sinteza zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un cunoscut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )