Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta: Liviu Dragnea nu are oameni ai lui. Am inteles ca Marian Oprisan vrea sa fie presedintele PSD (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Liviu Dragnea nu are oameni ai lui. Am inteles ca Marian Oprisan vrea sa fie presedintele PSD (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre situatia din PSD, precizand ca Liviu Dragnea nu are oameni care sa-i fie fideli in. continuă pe B1

Liviu Dragnea are un avertisment transant pentru premierul Viorica Dancila

Liviu Dragnea are un avertisment transant pentru premier: sa nu uite pentru ce a fost pus acolo. Presedintele PSD a anuntat cadupaalegeri va avea loc o analizain partid. in ceea ce.

Victor Ponta, despre situatia lui Liviu Dragnea: Chiar dai foc ca Nero la toata Roma? (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, faptul ca Liviu Dragnea a spus ca va anunta duminica, dupa alegerile europarlamentare, daca va candida la.

Victor Ponta, despre iubita lui Liviu Dragnea: Daca maine il paraseste, spune ca e securista

In plina campanie electorala, Victor Ponta il ataca dur pe fostul sau coleg de partid, Liviu Dragnea. Din comentariile facute de liderul Pro Romania nu au lipsit referirile facute la partenera de viata a lui Dragnea. in plina campanie electorala, Victor Ponta s-a lansat, din nou, in atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. intr-un [] .

Victor Ponta ii indeamna pe romani sa iasa la vot: De pe 27 mai, revenim la normalitate in Romania (VIDEO)

Pre;edintele Pro Romania, Victor Ponta, ii indeamna pe romani sa iasa la vot pe 26 mai, pentru ca Liviu Dragnea sanu ne mai mintain continuare. Trebuie sa facem o schimbare pe 26 mai.

Carmen Avram ii da peste cap planurile lui Liviu Dragnea: Cred ca duminica isi anunta candidatura la presedintie

Carmen Avram, candidata PSD la alegerile europarlamentare, da de inteles ca ar cunoaste planul lui Liviu Dragnea. Fosta jurnalista e de parere ca liderul PSD isi va anunta duminica, in ziua alegerilor, candidatura la europarlamentare. Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va anunta duminica, chiar dupa inchiderea urnelor, candidatul partidului la prezidentiale. N-ar fi exclus [] .

Victor Ponta, despre noul Parlament European: Nu vrem sa facem parte din acelasi grup ca oamenii lui Dragnea. Varianta A pentru noi este grupul social-democrat (VIDEO)

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca decizia privind familia europeana din care va face parte formatiunea sa dupa alegerile din 26 mai va fi.

Liviu Dragnea, campanie cu gratar si mamaliga la ceaun. De frica protestelor, nu mai iese in piete: Mergi in centrul orasului daca ai curaj

Liviu Dragnea si-a continuat, sambata, excursiile electorale. in weekendul dinaintea alegerilor, liderul PSD a renuntat la intalnirile cu mii de oameni si a preferat sa continue campania in cadru restrans, la Sibiu, dar in fata camerelor de filmat Romania Tv. Postul de televiziune a realizat un reportaj despre cum face friptura si mamaliga la ceaun [] .

Victor Ponta: Dragnea e un Vadim Tudor cu structura de partid si bani de la buget. Daca maine il paraseste Irina, o sa spuna si de Irina ca e securista sau e cu Soros.

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, vine luni, de la ora 13. 00, la Adevarul Live. Fostul premier va vorbi despre cursa pentru europarlamentare, referendumul pe Justitie si lupta cu PSD.

Liviu Dragnea, despre verdictul Curtii Supreme: Nu am emotii. Sunt complet nevinovat (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca nu are emotii in privinta deciziei finale pe care urmeaza sa o dea Curtea Suprema, pe 27 mai, in dosarul in care prima instanta l-a condamnat la 3 ani si jumatate de inchsioare.

Zi cruciala pentru Liviu Dragnea. Ce decid judecatorii

Luni va fi o zi decesiva pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta are luniultimul termen la Instanta Suprema in dosarul la care a fost condamnat la trei ani si jumatate de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )