Libnet.ro
UNICEF

06:45

Liviu Dragnea are un avertisment transant pentru premierul Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea are un avertisment transant pentru premierul Viorica Dancila

Liviu Dragnea are un avertisment transant pentru premier: sa nu uite pentru ce a fost pus acolo. Presedintele PSD a anuntat cadupaalegeri va avea loc o analizain partid. in ceea ce. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea promite cresterea subventiei pentru kilogramul de lana de oaie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, promite dublarea subventiei pentru kilogramul de lana. Cred ca avem posibilitatea, avem puterea si spatiul financiar sa marim aceasta subventie subventia pentru kilogramu.

Victor Ponta: Liviu Dragnea nu are oameni ai lui. Am inteles ca Marian Oprisan vrea sa fie presedintele PSD (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre situatia din PSD, precizand ca Liviu Dragnea nu are oameni care sa-i fie fideli in.

Liviu Dragnea , reactie la sentinta din dosarul DGASPC: Nu am emotii, sunt nevinovat

Pronuntarea sentintei in dosarul angajarilor fictive la DGASPC, in care principalul inculpat este Liviu Dragnea, a fost amanata pentru 27 mai. Invitat la Adevarul Live, liderul PSD a spus ca nu are nicio.

Dragnea, despre proces: Nu am emotii, pentru ca sunt nevinovat. Multi leaga sentinta de rezultatul votului. CCR trebuia sa judece o speta destul de clara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, la Adevarul Live, despre procesul de la Curtea Suprema, in care isi va afla sentinta a doua zi dupa alegerile europarlamentare. Am vazut ca multi leaga sentinta de rezultatul votului. Nu se mai feresc: se asuma ca sunt decizii politice, a spus liderul PSD, care a avut un mesaj cu subinteles si pentru premierul Viorica Dancila: Sa nu uite de a fost pusa acolo.

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

Liviu Dragnea: Viorica Dancila a fost un premier bun. Sa nu uite pentru ce a fost pusa acolo

Liviu Dragnea a declarat ca Viorica Dancila a fost un premier bun pana acum, dar nu trebuie sa uite de ce a fost pusa la Guvern. intrebat la Adevarul Live in ce relatii este cu Viorica Dancila, Liviu.

Liviu Dragnea, la Adevarul Live, despre relatia cu Viorica Dancila, europarlamentare si proces

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre pregatirea formatiunii pentru alegerile europarlamentare, relatia cu Viorica Dancila si restructurarea Guvernului, precum si despre procesul sau de la Curtea Suprema, proces in care va afla sentinta pe 27 mai.

Zi cruciala pentru Liviu Dragnea. Ce decid judecatorii

Luni va fi o zi decesiva pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta are luniultimul termen la Instanta Suprema in dosarul la care a fost condamnat la trei ani si jumatate de.

Liviu Dragnea, despre verdictul Curtii Supreme: Nu am emotii. Sunt complet nevinovat (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca nu are emotii in privinta deciziei finale pe care urmeaza sa o dea Curtea Suprema, pe 27 mai, in dosarul in care prima instanta l-a condamnat la 3 ani si jumatate de inchsioare.

LIVIU DRAGNEA: Indemnizatia speciala pentru parlamentari trebuie eliminata

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca indemnizatia speciala pentru parlamentari nu trebuie sa mai existe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )