Libnet.ro
UNICEF

23:30

Victor Ponta: De problemele de finante ale tarii inca se mai ocupa Darius Valcov. Domnul Valcov e acolo

B1 B1,
Victor Ponta: De problemele de finante ale tarii inca se mai ocupa Darius Valcov. Domnul Valcov e acolo

Desi probabil a nu mai are functia oficiala, Darius Valcov inca se mai ocupa de probleme de finante ale tarii, a declarat presedintele Pro Romania, Victor Ponta, in cadrul unei emisiuni televizate luni. continuă pe B1

Ponta, despre Valcov: Probabil ca nu mai are functia oficiala, dar cine credeti ca se ocupa de probleme de finante ale tarii?

Fostul presedinte al PSD Victor Ponta sustine ca Darius Valcov este in continuare consilier al premierului Viorica Dancila, chiar daca probabil nu mai are functia oficiala. Ponta afirma ca Valcov se ocurpa in continuare de probleme de finante ale tarii.

VICTOR PONTA: Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca respingerea candidaturii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european este un esec personal al premierului Viorica Dancila, afirmand ca Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie.

VICTOR PONTA: Corina Cretu, Ramona Manescu sau Luminita Odobescu pentru functia de comisar european

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, propune nominalizarea Corinei Cretu, a Ramonei Manescu sau a Luminitei Odobescu pentru functia de comisar european din partea Romaniei.

Victor Ponta, reactie dupa ce Rovanei Plumb a fost respinsa: Cum trebuie procedat daca vrei sa ai un succes pentru Romania

Victor Ponta reactioneaza dupa ce Comisia juridica din PE a decis luni ca Rovana Plumb nu este potrivita pentru postul de comisar european. In anul 2014 am obtinut nominalizarea Corinei Cretu pentru.

Victor Ponta, reactie dupa ce candidatura Rovanei Plumb a fost respinsa: Cum trebuie procedat daca vrei sa ai un succes pentru Romania

Victor Ponta reactioneaza dupa ce Comisia juridica din PE a decis luni ca Rovana Plumb nu este potrivita pentru postul de comisar european. In anul 2014 am obtinut nominalizarea Corinei Cretu pentru.

Victor Ponta ii da lectii Viorica Dancila, dupa decizia JURI in cazul Rovanei Plumb: Cum trebuie procedat daca vrei sa ai un succes pentru Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, ii da lectii Vioricai Dancila, pe Facebook, dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa definitiv pentru functia de comisar european. In anul 2014 am obtinut nominalizarea.

Victor Ponta: Viorica Dancila ramane un candidat ridicol pentru alegerile prezidentiale, cu tot sprijinul institutiilor statului si al coruptilor

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a afirmat, sambata, ca Viorica Dancila, propunerea PSD pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, ramane un candidat ridicol, cu toti banii, dar si cu.

Victor Ponta, acuzatii incendiare: Dancila Co stiu ca trebuie SA FURE voturi de la Mircea Diaconu, cumparand senatori lsi deputati ALDE

Victor Ponta sustine ca Viorica Dancila si PSD au pus la cale distrugerea grupului ALDE, prin cumpararea de senatori si parlamentari,pentru a scoate din sectiile de vot reprezentantii lui Mircea.

Victor Ponta, acuzatii incredibile: Echipa Dancila urmareste sa fure voturi de la Mircea Diaconu

Victor Ponta sustine ca Viorica Dancila si PSD au pus la cale o strategie prin care au distrus grupurile ALDE din Parlament pentru a-l lasa pe Mircea Diaconu fara reprezentanti in sectiile de.

Victor Ponta vrea sa devina comisar european, dupa respingerea candidaturii Rovanei Plumb

Victor Ponta vrea sa puna mana pe postul de comisar european dupa respingerea candidaturii Rovanei Plumb. Liderul Pro Romania vrea sa faca un troc cu PSD. Acesta promite sa nu sustina motiunea de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )