Libnet.ro
UNICEF

17:00

Victor Ponta: Viorica Dancila ramane un candidat ridicol pentru alegerile prezidentiale, cu tot sprijinul institutiilor statului si al coruptilor

B1 B1,
Victor Ponta: Viorica Dancila ramane un candidat ridicol pentru alegerile prezidentiale, cu tot sprijinul institutiilor statului si al coruptilor

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a afirmat, sambata, ca Viorica Dancila, propunerea PSD pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, ramane un candidat ridicol, cu toti banii, dar si cu. continuă pe B1

Victor Ponta, acuzatii incredibile: Echipa Dancila urmareste sa fure voturi de la Mircea Diaconu

Victor Ponta sustine ca Viorica Dancila si PSD au pus la cale o strategie prin care au distrus grupurile ALDE din Parlament pentru a-l lasa pe Mircea Diaconu fara reprezentanti in sectiile de.

Victor Ponta, acuzatii incendiare: Dancila Co stiu ca trebuie SA FURE voturi de la Mircea Diaconu, cumparand senatori lsi deputati ALDE

Victor Ponta sustine ca Viorica Dancila si PSD au pus la cale distrugerea grupului ALDE, prin cumpararea de senatori si parlamentari,pentru a scoate din sectiile de vot reprezentantii lui Mircea.

Viorica Dancila, la iUmor! Irena Boclinca, moment de senzatie in fata celor trei jurati

Irena Boclinca, sau Viorica Dancila de la iUmor, se intoarce in platoul emisiunii care i-a adus succesul. Actrita va avea un moment de senzatie in fata celor trei jurati ai show-ului. Viorica Dancila, la iUmor. Irena Boclinca revine! Irena Boclinca, castigatoarea iUmor din sezonul 6, cea care a interpretat-o pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, revine .

Barna: Nu o putem lasa pe Viorica Dancila sa faca greseala dupa greseala. Trebuie sa gasim impreuna un comisar care sa fie cinstit si competent

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca incapatanarea premierului Viorica Dancila de a mentine candidatura Rovanei Plumb a facut din nou ca Romania sa fie oaia neagra a Europei. El ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa se implice in nominalizarea unui nou comisar din partea Romaniei. Nu o putem lasa pe Viorica Dancila sa faca greseala dupa greseala pentru ca suntem in campanie electorala, mai spune Barna.

Calin Popescu Tariceanu, catre Viorica Dancila: Cand sapa groapa altuia, orice om sa-i fie frica!

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca liderul PSD, Viorica Dancila, vrea sa-si inlature prin orice mijloace competitorii din cursa prezidentiala, pentru ca ea sa intre in turul doi al alegerilor si afirma ca atunci cand.

Viorica Dancila: incurajez cat mai multi romani din diaspora sa se intoarca sau sa dezvolte afaceri in tara

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, vineri, cu reprezentantii comunitatii romanesti din New York, incurajandu-i pe romanii din strainatate sa revina acasa sau sa isi deschida afaceri in tara. Pledez pentru incredere intr-un viitor pe care sa il construim impreuna, la care sa participe romanii de acasa si dumneavoastra, cei de aici, pornind de la realitatile prezentului, a afirmat Dancila.

Premierul Viorica Dancila a transmis in SUA ca Romania este ofertanta, astfel ca ii incurajeaza pe romani sa isi dezvolte afaceri in tara Site-ul Guvernului ilustreaza comunicatul cu sefa Executivului alaturi de preoti

Aflata in vizita in SUA, Viorica Dancila a transmis ca ii incurajeaza pe romani sa se intoarca acasa sau sa dezvolte afaceri in tara, pentru ca Romania este dinamica, ofertanta, mentionand programele Diaspora Start-up si Start-UP Nation. Desi din comunicatul pare sa vizeze mai degraba mediul de afaceri, acesta este insotit de o fotografie a Vioricai Dancila cu doi preoti.

Viorica Dancila, nicio vorba despre situatia Rovanei Plumb, respinsa pentru functia de comisar european: Premierul se lauda pe Facebook cu intalnirile sale din SUA (FOTO)

Premierul Viorica Dancila nu comenteaza situatia Rovanei Plumb, respinsa de Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) din cauza problemelor din declaratia de avere. La mai bine de 24 de ore de cand oficialii.

Premierul pune pe fuga toti liderii lumii: Ocolita de demnitarii SUA, Viorica Dancila a alergat dupa Regele Iordaniei pentru a face o poza, fara succes (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila ii pune pe fuga pe marii lideri ai lumii. Dupa ce vicepresedintele SUA, Mike Pence, a anulat intalnirea cu sefa Guvernului, dar si dupa ce Rick Perry, secretarul de stat pentru.

Premierul, intalnire cu reprezentantii comunitatii romanesti din SUA. Viorica Dancila: Romanii din diaspora vorbesc tot mai des despre progresele acestui guvern (GALERIE FOTO)

Premierul Viorica Dancila a afirmat, dupa intalnirea de vineri cu reprezentantii comunitatii romanesti din SUA, ca romanii de peste vorbesc din ce in ce mai des despre progresele facute de acest gu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )