Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Persoane salvate din calea unei viituri in comuna Cricau din Alba. Au fost preluate de ambulante in stare de soc

Adevărul Adevărul,
VIDEO Persoane salvate din calea unei viituri in comuna Cricau din Alba. Au fost preluate de ambulante in stare de soc

Una dintre cele mai afectate localitati din Alba, in urma furtunii devastatoare de vineri, este Cricau. Aici, mai multe persoane au fost salvate de fortele de interventie, dupa ce apa din casele lor a ajuns la 1,5 metri. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Persoane salvate din calea unei viituri in comuna Cricau din Alba. Au fost preluate de ambulante in stare de soc

Una dintre cele mai afectate localitati din Alba, in urma furtunii devastatoare de vineri, este Cricau. Aici, mai multe persoane au fost salvate de fortele de interventie, dupa ce apa din casele lor a ajuns la 1,5 metri.

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui din cauza unei ploi torentiale

Traficul se desfasoara ingreunat pe Autostrada Soarelui, intre Branesti si Fundulea, din cauza unei ploi torentiale. Centrul Infotrafic sfatuieste soferii care se deplaseaza pe autostrada A2 Bucuresti.

Caras Severin: Un tren a deraiat la Resita, din cauza unei furtuni puternice

Din cauza unei crengi cazute pe linia ferata in urma unei furtuni puternice, un tren de calatori care circula pe ruta Timisoara Nord - Resita Nord a deraiat in zona localitatii Moniom din judetul Caras .

Accident feroviar!Un tren de calatori a deraiat intre Resita si Timisoara, din cauza unei furtuni puternice

Un tren in care se aflau 20 de calatori si care circula pe traseul Timisoara Nord - Resita Nord a deraiat marti dupa-amiaza, dupa ce locomotiva a lovit un copac daramat de furtuna peste calea ferata.

VIDEO Secretul turnului din Pisa. Cum a rezistat la cele mai mari cutremure

Desi n-ar trebui sa stea in picioare deloc, turnul inclinat din Pisa a rezistat mai multor cutremure mari de-a lungul istoriei sale seculare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )