Libnet.ro
UNICEF

17:45

Caras Severin: Un tren a deraiat la Resita, din cauza unei furtuni puternice

B1 B1,
Caras Severin: Un tren a deraiat la Resita, din cauza unei furtuni puternice

Din cauza unei crengi cazute pe linia ferata in urma unei furtuni puternice, un tren de calatori care circula pe ruta Timisoara Nord - Resita Nord a deraiat in zona localitatii Moniom din judetul Caras . continuă pe B1

Accident feroviar!Un tren de calatori a deraiat intre Resita si Timisoara, din cauza unei furtuni puternice

Un tren in care se aflau 20 de calatori si care circula pe traseul Timisoara Nord - Resita Nord a deraiat marti dupa-amiaza, dupa ce locomotiva a lovit un copac daramat de furtuna peste calea ferata.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA CARAS-SEVERIN. Notele la Evaluarea nationala din judetul CARAS-SEVERIN pe EDU.RO

Rezultatele la Evaluarea Nationala vor fi facute publice marti, pana la ora 12,00. Acestea vor fi afisate la centrele de examen si pe.

NOTELE la EVALUAREA NATIONALA 2018. Ce note au luat elevii din CARAS-SEVERIN. EDU.RO a publicat rezultatele

Rezultatele Evaluarii Nationale, pe care peste 150. 000 de elevi au sustinut-o in perioada 11-14 iunie, au fost afisate marti, atat la institutiile de invatamant,.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2018. Avem notele obtinute de elevi la EVALUARE in CARAS SEVERIN - EDU.RO

EVALUARE NATIONALA 2018 - edu. ro. Rezultatele obtinute de elevii din JUDETUL CARAS SEVERIN,la examenul de EVALUARE NATIONALA din 2018, sustinute in SCOLILE din ROMANIA vor fi afisate pe evaluare. edu. ro. Pe.

NOTE EVALUARE NATIONALA edu.ro in judetul CARAS-SEVERIN: Primele rezultate la EVALUARE NATIONALA 2018

NOTE EVALUARE NATIONALA 2018 in judetul CARAS-SEVERIN. Rezultatele Evaluarii Nationale, pe care peste 150. 000 de elevi au sustinut-o in perioada 11-14 iunie, vor fi afisate marti, atat la institutiile de.

edu.ro REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2018 in judetul CARAS-SEVERIN: Elevii care au terminat clasa a VIII-a afla primele rezultate la EVALUARE NATIONALA 2018

Edu. ro REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2018 in judetul CARAS-SEVERIN. Rezultatele Evaluarii Nationale, pe care peste 150. 000 de elevi au sustinut-o in perioada 11-14 iunie, vor fi afisate marti, atat la.

La ce a renuntat Alexandru Arsinel din cauza sanatatii precare. Ultima oara am fost acum trei ani

Alexandru Arsinel a renuntat de ceva timp la plecatul in vacanta din cauza problemelor de sanatate peste care a tot dat. De asemenea, sotia sa este la pat, din cauza unui accident suferit in urma cu doi.

Donald Trump reafirma, mpotriva tuturor evidentelor, ca Germania nregistreaza o crestere a criminalitatii, din cauza migrantilor

Presedintele american Donald Trump a reafirmat marti, impotriva tuturor evidentelor, ca Germania inregistreaza o crestere a criminalitatii din cauza imigratiei, punand public sub semnul indoielii cifrele oficiale, scrie AFP.

ISU Bucuresti-Ilfov actioneaza n Otopeni, din cauza apei acumulate pe DN1, si n Pasajul Jilava n urma ploii abundente

ISU Bucuresti-Ilfov anunta ca actioneaza duminica dupa-amiaza in Otopeni, din cauza apei acumulate pe DN1, si in Pasajul Jilava in urma ploii abundente care afectat Capitala si zonele invecinate.

COSMAR pentru SMILEY si CRBL din cauza BANILOR! Anunt DISPERAT: Am dormit de foame, pe cuvant

Viata lui nu a fost dintotdeauna in acest fel, artistul avand momente in care se culca chiar si nemancat, din cauza situatiei financiare precare pe care o avea. CRBL a dezvaluit momentele grele prin care a.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2951 seconds )