Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Romanii, tribut de sange pe santierele din Italia: Sectorul constructiilor, cel mai periculos

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Romanii, tribut de sange pe santierele din Italia: Sectorul constructiilor, cel mai periculos

Pe 15 martie se desfasoara in Italia o greva a muncitorilor din constructii, prima in ultimii 20 de ani la care au aderat toate sindicatele din Peninsula. Mii de muncitori, printre care si romani, se aduna in Piazza del Popolo, la Roma, pentru a protesta impotriva guvernului, acuzat ca nu a demarat o serie de proiecte de infrastructura la nivel national. Muncitorii protesteaza si pentru a atrage atentia asupra conditiilor dificile de munca si a numarului crescut de accidente. Sectorul constructiilor, care se afla de aproape 10 ani in criza, este unul cu cea mai mare prezenta de romani. Printre problemele principale cu care se confrunta muncitorii romani se numara somajul, munca la negru si lipsa informatiilor cu privire la normele de siguranta pe santiere. continuă pe Hotnews

Copiii din Italia vor fi trimisi acasa daca nu sunt vaccinati, dupa intrarea in vigoare a noii legi

Elevii din Italia nu vor mai fi primiti la scoala daca nu fac dovada faptului ca au fost vaccinati, decizia fiind anuntata dupa luni de dezbateri nationale privind introducerea obligativitatii vaccinarii, relateaza BBC News.

Lukoil investeste peste 60 de milioane dolari in rafinaria ISAB din Italia

Grupul petrolier rus Lukoil intentioneaza sa investeasca in urmatorii trei ani peste 60 de milioane de dolari in rafinaria ISAB din Sicilia, Italia, transmite Reuters.

Elena Ceausescu, mintea din spatele celor mai mari masacre ale dictaturii comuniste din Romania. Doctoranda in chimie, prezentata drept Mincinoasa Carpatilor de un post de radio din Italia

Elena Ceausescu a fost mintea perversa din spatele masacrelor comise din Romania, inainte de 1989, transmite unul dintre cele mai titrate posturi de radio din Italia, Radio 24. Italieni au dedicat o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )