Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Ceausescu, mintea din spatele celor mai mari masacre ale dictaturii comuniste din Romania. Doctoranda in chimie, prezentata drept Mincinoasa Carpatilor de un post de radio din Italia

B1 B1,
Elena Ceausescu, mintea din spatele celor mai mari masacre ale dictaturii comuniste din Romania. Doctoranda in chimie, prezentata drept Mincinoasa Carpatilor de un post de radio din Italia

Elena Ceausescu a fost mintea perversa din spatele masacrelor comise din Romania, inainte de 1989, transmite unul dintre cele mai titrate posturi de radio din Italia, Radio 24. Italieni au dedicat o. continuă pe B1

Cele mai mari obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania.

UE vrea ca statele si companiile sa coopereze pentru a imbunatati tehnologia din spatele bitcoin

Un raport al Uniunii Europene ii sfatuieste pe factorii de decizie politica si pe marile companii sa coopereze in vederea imbunatatirii si dezvoltarii tehnologiei din spatele bitcoin - blockchain. Raportul incurajeaza statele membre sa ajute initiativele educationale si de cercetare in domeniul blockchain si dezvoltarea unui sistem de plati bazat pe aceasta tehnologie.

Senator PNL: Guvernul se iMPRUMUTAla cele MAI MARI dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile

Guvernul se imprumutala cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile, din care doua miliarde de euro sunt pensii speciale, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o.

Interviu cu directorul de resurse umane al Lidl: Cum isi atrage si pastreaza angajatii unul dintre cei mai mari retaileri locali

Cu peste 6. 000 de angajati, care lucreaza in cele 240 de magazine din tara, 4 centre logistice si in sediul central din Bucuresti, Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din retailul romanesc. Iar echipa este in crestere anual, cu fiecare.

Concedieri masive la una dintre cele mai mari companii de stat

Una dintre cele mai mari companii de stat va face concedieri masive in perioada urmatoare, decizia fiind luata recent in Adunarea Generala a Actionarilor.

Care sunt cei mai mari exportatori de ARMAMENT din lume si catre ce DESTINATII se duc armele lor

Statele Unite, Federatia Rusa, Franta, Germania si China au fost cei mai mari cinci exportatori de armament din lume in intervalul 2014-2018, se arata in datele publicate luni de Institutul International de.

Orban: Fondul Suveran, o megaexcrocherie prin care Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai profitabile companii romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca proiectul de OUG privind Fondul Suveran este o megaexcrocherie prin care Liviu Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai importante si profitabile companii romanesti cu capital majoritar de stat pentru a hrani clientela PSD-ALDE. PNL va incerca sa blocheze constituirea acestui fond, mai spune liderul liberalilor.

Orban: Fondul Suveran, o megaescrocherie prin care Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai profitabile companii romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca proiectul de OUG privind Fondul Suveran este o megaescrocherie prin care Liviu Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai importante si profitabile companii romanesti cu capital majoritar de stat pentru a hrani clientela PSD-ALDE. PNL va incerca sa blocheze constituirea acestui fond, mai spune liderul liberalilor.

O cladire din Romania, intr-un top al celor mai frumoase monumente din lume vazute pe timp de noapte

Un clasament realizat de agentia de turism Rolandia si preluata de catre Bored Panda, o platforma internationala de arta, design si fotografie, claseaza Palatul Culturii din Iasi in top 10 cele mai frumoase cladiri vazute pe timp de noapte din lume.

A murit Carmine Sarpele Persico, unul dintre cei mai mari mafioti din lume

Fostul cap al familiei mafiote Colombo, Carmine Sarpele Persico, in varsta de 85 de ani, s-a stins din viata. Acesta se afla in detentie, unde a ispasit 33 de ani din pedeapsa de 139 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )