Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Serena Williams, una din cele mai grele nfrngeri din cariera: 1-6, 0-6 cu de Johanna Konta la San Jose

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Serena Williams, una din cele mai grele nfrngeri din cariera: 1-6, 0-6 cu de Johanna Konta la San Jose

Finalista la Wimbledon unde a fost invinsa de Angelique Kerber), Serena Williams si-a inceput sezonul de hard la San Jose, competitie unde a suferit una din cele mai drastice infrangeri din cariera. Fostul lider mondial a castigat doar un game in fata sportivei Johanna Konta, britanica castigand cu un incredibil 6-1, 6-0!. continuă pe Hotnews

VIDEO Serena Williams, una din cele mai grele nfrngeri din cariera: 1-6, 0-6 cu Johanna Konta la San Jose

Finalista la Wimbledon unde a fost invinsa de Angelique Kerber), Serena Williams si-a inceput sezonul de hard la San Jose, competitie unde a suferit una din cele mai drastice infrangeri din cariera. Fostul lider mondial a castigat doar un game in fata sportivei Johanna Konta, britanica castigand cu un incredibil 6-1, 6-0!.

Parcul Domenii, un cartier al elitelor, indiferent de vremuri. Stilurile neo-romanesc si Art Deco, reunite intr-una dintre cele mai elegante zone ale Bucurestiului (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Unul dintre cele mai elegante locuri ale.

Morgan Stanley anunta prapad pe bursa desi 85% din cele mai mari companii americane au batut estimarile

Desi peste 85% din companiile incluse in indicele SP 500 au anuntat rezultate financiare semestriale peste asteptarile analistilor, reprezentantii Morgan Stanley se declara ingrijorati de faptul ca anumiti lideri ai pietei, precum Facebook sau.

VIDEO Serena Williams, de nerecunoscut: fostul lider mondial s-a facut de ras la San Jose

Serena Williams a fost de nerecunoscut in meciul pe care l-a disputat in cadrul turneului de la San Jose. Ea a fost batuta mar de Johanna Konta.

Greva de avertisment la Serviciul de Medicina Legala Mehedinti. Medic: Noi muncim in cele mai grele conditii din sistemul sanitar si primim cele mai mici sporuri

Cei 18 angajati ai Serviciului Judetean de Medicina Legala Mehedinti au fost miercuri, 1 august, intre orele 9,00 si 11,00, in greva de avertisment, nemultumiti de hotararea conducerii Spitalului Judetean de Urgente Mehedinti prin care li se taie anumite sporuri salariale.

Una dintre cele mai frumoase membre PSD, in STARE CRITICA dupa un groaznic accident rutier: Elicopterul SMURD intervine de urgenta (FOTO)

Consilierul judetean PSD, Luminita Trifan, a fost grav ranita intr-un accident rutier ce a avut loc intre Fetesti si Tandarei! Accidentul a fost provocat de soferul unui autoturism cu volanul pe partea.

Cum sa ne ferim eficient de intepaturile tantarilor. Bolile cele mai raspandite sunt arbovirozele, dintre acestea facand parte si infectia cu virusul West Nile

Tantarii sunt una din cele mai suparatoare insecte care ne deranjeaza in sezonul cald. Cu toate ca, in majoritatea cazurilor, intepaturile lor provoaca doar o mica leziune care ne va face sa ne scarpinam puternic, in unele cazuri tantarii pot transmite boli grave.

Serena Williams umilita de Konta la San Jose

Fosta lidera mondiala Serena Williams s-a facut de ras, marti noapte, in primul tur la San Jose, unde a fost invinsa categoric de britanica Johanna Konta.

Cariera ei a APUS! Serena Williams, BATUTA MAR in primul tur de la San Jose de Johanna Konta

Serena Williams a fost pur si simplu umilita marti de britanica Johanna Konta in prima mansa a turneului de categorie Premier de la San Jose. Americanca, locul 26 WTA si cap de serie numarul 6, a fost.

Huawei a depasit Apple si a trecut pe locul doi in topul producatorilor de smartphone-uri cu cele mai mari volume de vanzari

Samsung si Apple au fost pentru foarte multa vreme cele mai importante nume pe piata mondiala de smartphone-uri, de departe, lasand concurenta in urma.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )