Libnet.ro
UNICEF

12:30

Una dintre cele mai frumoase membre PSD, in STARE CRITICA dupa un groaznic accident rutier: Elicopterul SMURD intervine de urgenta (FOTO)

B1 B1,
Una dintre cele mai frumoase membre PSD, in STARE CRITICA dupa un groaznic accident rutier: Elicopterul SMURD intervine de urgenta (FOTO)

Consilierul judetean PSD, Luminita Trifan, a fost grav ranita intr-un accident rutier ce a avut loc intre Fetesti si Tandarei! Accidentul a fost provocat de soferul unui autoturism cu volanul pe partea. continuă pe B1

Una dintre cele mai cautate destinatii din Romania: E mai frumos ca in Croatia

Sovata este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Multi turisti care ajung acolo pentru prima data raman placut impresionati. Multi dintre ei spun ca in Sovata E mai frumos ca-n Croatia?.

Parcul Domenii, un cartier al elitelor, indiferent de vremuri. Stilurile neo-romanesc si Art Deco, reunite intr-una dintre cele mai elegante zone ale Bucurestiului (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Unul dintre cele mai elegante locuri ale.

Cele mai frumoase desene animate. Si pentru copii si pentru adulti!

Toti iubim desenele animante! Nu conteaza ce varsta avem sau prin cate experiente am trecut pentru ca atunci cand vedem la televizor desenele animate cu care am crescut, ne cuprinde nostalgia si ne bucuram de ele ca niste copii mici.

O fetita a dezvaluit accidental unul dintre cele mai bine pastrate secrete din lume - VIDEO

Victoria, o fetita de 12 ani, a vorbit despre sistemul economic din Canada, insa rationamentul si intrebarile pe care aceasta le adreseaza se pare ca rezoneaza cu internautii din lumea intreaga. Te-ai.

VIDEO Loc de vis in Romania. Cascada Cailor: una dintre cele mai frumoase si impresionante cascade din Maramures

Cascada Cailor, considerata a fi cea mai inalta cascada din Romania 90m), a devenit in ultima perioada foarte cautata de turistii interesati de peisaje montane. Zeci de video-uri cu mii de vizualizari postate de turistii care au vizitat Cascada Cailor.

Cum sa ne ferim eficient de intepaturile tantarilor. Bolile cele mai raspandite sunt arbovirozele, dintre acestea facand parte si infectia cu virusul West Nile

Tantarii sunt una din cele mai suparatoare insecte care ne deranjeaza in sezonul cald. Cu toate ca, in majoritatea cazurilor, intepaturile lor provoaca doar o mica leziune care ne va face sa ne scarpinam puternic, in unele cazuri tantarii pot transmite boli grave.

Cele mai impresionante necropole antice din lume. Mormintele regale pline de bogatii care nu au putut fi scoase la iveala

Necropolele antice au fost de-a lungul timpului locurile multora dintre cele mai pretioase descoperiri arheologice si continua sa fascineze lumea prin misterele lor.

FOTO Masina superba care face de ras chiar si un Bugatti

Austriecii au creat masina sport ultra-performanta cu structura din fibra de carbon. Motorul are o putere fantastica, iar pretul este unul pe masura. Compania austriaca Milan Automotive GmbH a produs una dintre cele mai frumoase masini ale momentului si este si o inovatie din punct de vedere tehnic. A fost botezata Milan Red, dupa numele unei [].

Nicio zi de canicula vara aceasta, iar iunie si iulie au fost cele mai ploioase din ultimii 8 ani n Romnia

Primele doua luni din aceasta vara au fost cele mai ploioase din ultimii opt ani. in lunile iunie si iulie, aproape ca nu a fost o zi in care sa nu ploua in Romania, iar meteorologii spun ca vara aceasta este una atipica pentru toata emisfera nordica, transmite Mediafax.

Care sunt cele mai cautate facultati de la Universitatea Bucuresti. O specializare a ajuns la concurenta si de 20 de candidati pe loc

Concurenta acerba si in acest an pentru un loc de student la Universitatea din Bucuresti! Din aproximativ 20. 000 de studenti care au incercat sa obtina unu dintre cele circa 4. 250 de locuri bugetate din cadrul.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )