Libnet.ro
UNICEF

23:30

Virgil Musta: Suntem intr-o situatie foarte dificila - atat de multa lume e bolnava, incat riscul de infectare cu coronavirus e foarte mare. Regulile trebuie respectate cu strictete (VIDEO)

B1 B1,
Virgil Musta: Suntem intr-o situatie foarte dificila - atat de multa lume e bolnava, incat riscul de infectare cu coronavirus e foarte mare. Regulile trebuie respectate cu strictete (VIDEO)

Medicul Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase 2 de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat luni dimineata, pentru B1 TV, ca vom ajunge la o scadere a ritmului de raspandire a. continuă pe B1

Virgil Musta, despre perioada Craciunului: Va fi foarte grav! Sarbatorile nu vor mai fi posibile!

Virgil Musta a explicat ca petrecerile in contextul sarbatorilor de iarna nu vor mai fi posibile, tinand cont de numarul de cazuri de coronavirus care este in continua crestere.

VIRGIL MUSTA: Sarbatorile de iarna nu vor mai fi posibile in acest context epidemic

Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase 2 de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat ca ii indeamna pe oameni sa nu isi faca planuri pentru sarbatorile de iarna, pentru ca acestea nu vor fi posibile, in contextul pandemiei, relateaza G4media.

Virgil Musta: E posibil sa nu avem o cifra exacta a infectarilor cu coronavirus, dat fiind ca numarul cazurilor asimptomatice e mare (VIDEO)

Medicul Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase 2 de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat luni, pentru B1 TV, ca numarul infectarilor cu coronavirus ar putea fi mai mare decat cel pe .

Virgil Musta: Nu va faceti planuri de Craciun

In contextul numarului tot mai mare de imbolnaviri de coronavirus in Romania, care pune presiune tot mai mare pe sectiile de terapie intensiva din toata tara, medicul Virgil Musta ii indeamna pe romani sa nu-si faca planuri de Craciun pentru ca rata de.

Medicul Virgil Musta: Nu va faceti planuri pentru Craciun. Nu cred ca putem sa sarbatorim morti

Medicul Virgil Musta ii atentioneaza pe romani sa nu-si faca planuri de sarbatori, in conditiile in care numarul celor infectati cu SARS-CoV-2 creste alarmant.

Dr. Virgil Musta: intr-o saptamana sau doua, Romania nu va mai avea niciun pat liber pentru Covid

Medicul Virgil Musta a estimat ca, intr-o saptamana sau doua, Romania nu va mai avea niciun pat libe.

Virgil Musta, despre sarbatorile de iarna: Nu vor mai fi posibile in acest context epidemic. Situatia este extrem de grava

Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase 2 de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a precizat ca, anul acesta, ii indeamna pe oameni sa nu isifaca planuri pentru sarbatorile de iarna,.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )