Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vlad Plahotniuc, acuzat ca ar fi scos ilegal din Rusia aproximativ 560 de milioane de dolari / Acuzatiile, lansate de Rusia cu doua zile naintea alegerilor din Republica Moldova

Hotnews Hotnews,
 Vlad Plahotniuc, acuzat ca ar fi scos ilegal din Rusia aproximativ 560 de milioane de dolari / Acuzatiile, lansate de Rusia cu doua zile naintea alegerilor din Republica Moldova

Controversatul lider al Partidului Democrat din Republica Moldova, Vladimir Plahotniuc, este acuzat de Ministerul rus de interne ca, alaturi de un om de afaceri, ar fi constituit o grupare de crima organizata si ar fi retras fraudulos din banci din Rusia aproximativ 560 milioane dolari, scrie Unimedia. Anuntul autoritatilor ruse vine cu doua zile inainte de alegerile parlamentare din Republica Moldova. continuă pe Hotnews

in prag de alegeri, oligarhul Moldovei, Vlad Plahotniuc, ACUZAT ca ar fi scos ilegal din Rusia o suma colosala! (FOTO)

Controversatul lider al Partidului Democrat din Republica Moldova, Vladimir Plahotniuc, este acuzat de Ministerul rus de interne ca, alaturi de un om de afaceri a scos fraudulos din Rusia aproximativ 560 de milioane.

MAI din Rusia ii acuza pe Plahotniuc si Platon de scoaterea ilegala din Rusia a peste 560 de milioane de dolari

Liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc si controversatul om de afaceri Veaceslav Platon sunt acuzati de Ministerul Afacerilor Interne MAI) din Federatia Rusa ca ar fi creat un grup criminal prin intermediul.

VIDEO Vlad Plahotniuc, reportaj de campanie acasa, la Grozesti, inainte de alegeri. Ce spune mama liderului PDM despre copilaria acestuia

Imbracat la patru ace, insotit de echipa de filmare de la Prime si de un fotograf, liderul PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, a vizitat casa parinteasca din satul Grozesti, Nisporeni, acolo unde il astepta mama, cele trei surori si o masa intinsa.

VIDEO MAI din Federatia Rusa a deschis un dosar penal pe numele lui Vlad Plahotniuc. PDM: Este o interventie abuziva a Rusiei in alegerile din Moldova

Cu doar doua zile inainte de alegerile parlamentare de la Chisinau, Ministerul de Interne al Federatiei Ruse a anuntat vineri, 22 februarie, ca a deschis un dosar penal pe numele liderului PDM, Vlad Plahotniuc, pentru organizarea unei grupari criminale specializate in operatiuni valutare ilegale in proportii deosebit de mari.

Andrei Nastase sustine ca a fost agresat fizic la una din intalnirile cu alegatorii: Vlad Plahotniuc a activat planul mafiot de anihilare a opozitiei

Copresedintele Blocului electoral ACUM Andrei Nastase, sustine ca a fost agresat fizic luni, 18 februarie, la una din intalnirile sale cu alegatorii din comuna Bacioi. Liderul PPDA considera ca in spatele acestor actiuni ar sta presedintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Incendiu la un bloc din Lugoj. Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate

Un incendiu puternic a izbucnit la un bloc din Lugoj. Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate. Incendiul s-a produs la un apartament, iar casa scarii a fost inundata de fum. Opt locatari s-au autoevacuat,.

Danske Bank se retrage din statele baltice si din Rusia

Cea mai mare banca din Danemarca - Danske Bank A/S - a anuntat ca se va retrage din statele baltice si din Rusia, dupa ce Estonia a ordonat inchiderea sucursalei sale aflata in centrul scandalului de spalare de bani, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Tara noastra, atacata cibernetic din Rusia

Hackerii rusi au atacat institutii din tara noastra, anunta Microsoft, care vine si cu un avertisment legat de alegerile europarlamentare din luna mai.

Tara noastra, atacata cibernetic din Rusia

Hackerii rusi au atacat institutii din tara noastra, anunta Microsoft, care vine si cu un avertisment legat de alegerile europarlamentare din luna mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )